To je to što me zanima!

Pogledajte kako je Jokić sredio francuskog gorostasa: Uživajte, taj će dečko promijeniti košarku

Ima 19 godina, ne boji se na terenu i ne umara se brzo. Želi biti dobar. Naravno, radi pogreške, ali to je normalno. Mislim da mu velika pažnja javnosti ne pomaže, ali naviknut će se i na to, rekao je Jokić
Vidi originalni članak

U noći s nedjelje na ponedjeljak aktualni NBA prvaci Denver Nuggetsi pobijedili su San Antonio Spurse 132-120. Tako se gubitnički niz Spursa nastavio na čak 12 utakmica...

Prvi pick ovogodišnjeg NBA drafta, Victor Wembanyama, predvodio je Spurse s 22 koša, 11 skokova, šest ukradenih lopti i četiri blokade u samo 24 minute na parketu. Postao je prvi rookie u povijesti lige s takvom statistikom. 

- Drago mi je što je moje ime već u povijesnim knjigama. To je dobar osjećaj - rekao je Francuz nakon utakmice.

Ipak, ni čudesni Wembanyama, koji je i dalje tinejdžer, nije mogao spriječiti poraz San Antonija. Pogotovo zato što je Nikola Jokić odigrao još jednu maestralnu utakmicu, zabio je 39 koševa (šut 17/29) uz 11 skokova i devet asistencija. Veliku pomoć pružili su mu Michael Porter Jr. s 25 koševa i Reggie Jackson s 20. 

SKANDAL U NBA LIGI Problem za mladu NBA zvijezdu: Australac završio pod istragom zbog odnosa s maloljetnicom...

Denver je izgubio četiri od pet posljednjih utakmica uoči okršaja sa San Antoniom, ali čini se kako se aktualni prvak "vratio na staro" povratkom u "mile high city" i domaći teren.

- Svi smo ljutiti, ne znamo zašto igramo tako drugačije u gostima. Kod kuće više trčimo, ne znam zašto, ali moramo shvatiti - rekao je Porter Jr. nakon utakmice.

NBA KUP Jokić odigrao najbolju utakmicu u sezoni, debakl Denvera. Šarić odigrao nevjerojatno u pobjedi

Jokiću je tako pripao prvi međusobni okršaj protiv Wembanyame, ali dvostruki MVP NBA lige imao je samo riječi hvale za 19-godišnjaka.

- Ima 19 godina, ne boji se na terenu i ne umara se brzo. Želi biti dobar. Naravno, radi pogreške, ali to je normalno. Mislim da mu velika pažnja javnosti ne pomaže, ali naviknut će se i na to, mlad je.  Taj će dečko promijeniti košarku, već je na pravom putu. Samo sjednite i uživajte - rekao je Jokić nakon utakmice.

NBA, rezultati:

  • Boston Celtics - Atlanta Hawks 113-103
  • Memphis Grizzlies - Minessota Timberwolves 97-119
  • New York Knicks - Phoenix Suns 113-116
  • Orlando Magic - Charlotte Hornets 130-117
  • Brooklyn Nets - Chicago Bulls 118-109
  • Cleveland Cavaliers - Toronto Raptors 105-102
  • Denver Nuggets - San Antonio Spurs 132-120

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare