To je to što me zanima!

Pogledajte kako ManŠESTer City zafrkava rivale iz Uniteda

Nakon gaženja Manchester Uniteda navijačima gradskog rivala Cityja nije bilo teško pronaći inspiraciju. Cijena artikala 'građana' nakon pobjede šesterostruko je porasla
Vidi originalni članak

Ni tri dana nakon velike pobjede Manchester Cityja nad gradskim rivalom Unitedom 6-1 se ne splašnjavaju dojmovi. Kako i bi kad su 'crveni vragovi' doživjeli jedan od najtežih poraza u povijesti.

United se ne dobiva svaki dan, a posebno kad ga se pregazi na Old Traffordu što je dalo inspiraciju navijačima 'građana'.

Naime, u jednom fan-shopu osvanule su dvije šalice Manchester Cityja i Manchester Uniteda ispod kojih je postavljena simoblična cijena od 6 funti za plavu, a jednu funtu za crvenu šalicu.

Pohvala za originalnost, a sad čekamo odgovor Uniteda...

Idi na 24sata

Komentari 49

  • novoselmario8 27.10.2011.

    Lako su Unitedove šalice na rasprodaji kad svaki igrač ima svoj pehar(i prvih 11 i klupa),i još su tu i tri pehara lige prvaka za vino,vodu i pivu,a još i ko zna koliko FA kupova,vraga če im šalice onda.A ove jade toga nemaju,kaj im preostaje nego šalice prodavati,njima one stoje po vitrinama za trofeje,pa su malo skuplje.

  • Peruzzi 26.10.2011.

    Inače sam navijač Arsenala i ne tiču me se previše prepucavanja ova dva kluba, ali želim reći da mi je iznimno drago da je City pokazao zube malo, da se dodaje još jedan klub u borbi za naslov u Premiershipu, želio bih još jaču i prije svega još izjednačeniju Englesku ligu u kojoj svake sezone ima 5 ili 6 pretendenata na naslov tako da nitko ne može reći da su samo 1 ili 2 favorita...

  • Dexter Morgan 26.10.2011.

    Roses are red, violets are blue, United have 19, City have 2

Komentiraj...
Vidi sve komentare