To je to što me zanima!

Pogledajte kako Oblak brani tri zicera u jednoj akciji! Čudesno!

U SEBMOM NEBU Jan Oblak protiv Leverkusena se razbranio kao Omeyer protiv Hrvatske. Nevjerojatni Slovenac u jednoj akciji obranio je gostima tri zicera i sačuvao je gol Atletico Madrida
Vidi originalni članak

Zbog njega navijači Atletica na pitanje sjećaju li se Courtoisa odgovaraju: 'Koga?!'

Slovenac Jan Oblak razbranio se protiv Bayera kao Omeyer protiv Hrvatske, a posebno impresivno bilo je kad obranio tri čista zicera u jednoj akciji.

Spusti se, Oblače!

Gimenez je poklonio loptu gostima u drugom dijelu, Brandt je krenuo sam na Oblaka, ovaj mu je obranio, lopta se odbila do Vollanda koji je imao Oblaka na travi i gotovo prazan gol, ali i njemu je Slovenac obranio jedanput, pa drugi put u skoro identičnoj situaciji... No sve to branio je Slovenac bacavši se iz poluležećeg položaja s trave.

Imao je Bayer u tih šest sekundi Oblakovog ludila i četvrti pokušaj, ali lopta nije išla u okvir. Da je išla, vjerojatno bi i to nekako obranio slovenski Superman. Začarao je gol Slovenac koji je u sedam utakmica u Ligi prvaka primio tek dva gola. Ovo je osmi put u posljednjih devet utakmica u Ligi prvaka na Calderonu da Oblak nije primio gol.

Atletico je prošao u četvrtfinale Lige prvaka odigravši 0-0 protiv Bayera. Madriđani su slavili 4-2 u prvoj utakmici i nije bilo drame na Calderonu. No tko zna što bi bilo da nisu imali najboljeg golmana u Ligi prvaka u ovom trenutku.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • OS98netko 16.03.2017.

    To je golman a ne subasic kalinic i ostala lakrdija

  • 16.03.2017.

    uz neuera jedan od boljih golmana... iako dobar golman mora imati i dobre obrambene igrače...

  • Zmar116 16.03.2017.

    Lik se kao školarac vozio biciklom 25 kilometara na trening..Svaka čast...

Komentiraj...
Vidi sve komentare