To je to što me zanima!

Pogledajte kako su Stockton i Arapović poklonili pobjedu Krki

Cedevita je imala loptu i 82-81 protiv Krke 4.9 sekundi prije kraja. Marko Arapović pokušava dodati preko glave, Slovenci kradu loptu i zabijaju koš za pobjedu u Zagrebu...
Vidi originalni članak

Treba znati gubiti utakmice onako kako to Cedevita radi.

Prošle godine Tomislav Zubčić 12 sekundi prije kraja odlučio je šutnuti tricu s osam metara i upropastiti Cedevitine šanse za pobjedu protiv Limogesa šte je Mirko Novosel komentirao kao najgluplji potez koji je ikad vidio. 

- Ovo je još gore - komentirao je trener Cedevite Veljko Mršić potez mladog Marka Arapovića u porazu od Krke u regionalnoj ligi sinoć.

Cedevita je imala loptu i 82-81 protiv Krke 4.9 sekundi prije kraja utakmice. 

Stockton je ubacio sa strane, Arapović je mislio da će biti zabavno ako pokuša dodati Babiću preko glave, ali Luković je presjekao loptu i, da stvar bude gora po mladog košarkaša Cedevite, vratio ju je kroz noge Arapoviću za polaganje Čebulara.

- To je bilo neozbiljno. Pokušava se vratiti u formu na pogrešan način. Ono što vraća igrača u formu su obrana, skok i pametna igra - dodao je Mršić.

Ono što je Marko napravio ne spada ni u jedan od ta tri faktora.

- Marko je mlad, nadam se da će nešto naučiti iz ovoga. Trebao je samo uhvatiti loptu i držati je kod sebe - rekao je Miro Bilan.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • sokre2k 25.10.2016.

    sramotan način za izgubiti loptu, a kamoli utakmicu. iako smatram da su bili sitni koraci igrača koji je zabio. pivot noga mu je bila na podu dok druga nije. a spašena lopta je možda bila u autu, teško je reći ovako, stotinke su u pitanju

  • dr.House 24.10.2016.

    Bravo kamen1983,samo mislim da su problem trener i sportski direktor,oni su doveli igrace i pogrijesili

  • sve u 16 24.10.2016.

    Cedevita je vjestacki klub bez glave i repa,sport je tu zbog navijaca koje taj narandzasti klub nema...zao mi je zbog toga ali je tako...

Komentiraj...
Vidi sve komentare