Sport

Komentari 11

Pogledajte kako su Stockton i Arapović poklonili pobjedu Krki

Pogledajte kako su Stockton i Arapović poklonili pobjedu Krki

Cedevita je imala loptu i 82-81 protiv Krke 4.9 sekundi prije kraja. Marko Arapović pokušava dodati preko glave, Slovenci kradu loptu i zabijaju koš za pobjedu u Zagrebu...

Treba znati gubiti utakmice onako kako to Cedevita radi.

Prošle godine Tomislav Zubčić 12 sekundi prije kraja odlučio je šutnuti tricu s osam metara i upropastiti Cedevitine šanse za pobjedu protiv Limogesa šte je Mirko Novosel komentirao kao najgluplji potez koji je ikad vidio. 

- Ovo je još gore - komentirao je trener Cedevite Veljko Mršić potez mladog Marka Arapovića u porazu od Krke u regionalnoj ligi sinoć.

Cedevita je imala loptu i 82-81 protiv Krke 4.9 sekundi prije kraja utakmice. 

Stockton je ubacio sa strane, Arapović je mislio da će biti zabavno ako pokuša dodati Babiću preko glave, ali Luković je presjekao loptu i, da stvar bude gora po mladog košarkaša Cedevite, vratio ju je kroz noge Arapoviću za polaganje Čebulara.

- To je bilo neozbiljno. Pokušava se vratiti u formu na pogrešan način. Ono što vraća igrača u formu su obrana, skok i pametna igra - dodao je Mršić.

Ono što je Marko napravio ne spada ni u jedan od ta tri faktora.

- Marko je mlad, nadam se da će nešto naučiti iz ovoga. Trebao je samo uhvatiti loptu i držati je kod sebe - rekao je Miro Bilan.

Najčitaniji članci