To je to što me zanima!

Pogledajte majstora Soudanija, ali nema sreće - trese prečku!

Igrala se 37. minuta susreta, Pivarić je ubacio, a Antolić odbijenu loptu spustio do Soudanija. Dinamov napadač ju prima koljenom, namješta si na fantastičan volej, ali - pogađa prečku
Vidi originalni članak

Sjajno je igrao Dinamov najbolji igrač Hilal Soudani u prvom poluvremenu velikog derbija protiv Hajduka. Alžirac je razigravao, bio vrlo aktivan, ali imao i nekoliko strašnih poteza. Poteza koje se ne bi posramili najbolji napadači svijeta. A i od njih rijetko vidimo baš toliko atraktivnih poteza u jednoj utakmici.

Soudani je u prvom dijelu prvog poluvremena atraktivno, s ruba šesnaesterca probao poluškaricama matirati golmana Hajduka Dantea Stipicu. Zatim je imao nekoliko sjajnih duplih paseva, proigravanja Pivarića i Šituma, a onda je uslijedio trenutak čarolije. Kako samo igra taj Alžirac!

Igrala se 37. minuta susreta, Pivarić je ubacio, a Antolić odbijenu loptu spustio do Soudanija. Dinamov napadač ju prima koljenom, namješta si na fantastičan volej, ali - pogađa prečku! Velika šteta što ova majstorija nije ušla.

Video prečke pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • ha eto 23.04.2017.

    Joj,šteta,ja bi da mu se prizna gol

  • JerkoKC 23.04.2017.

    To ga je Bog kaznio,kad nije htjela mafija.

  • tomicalomica 23.04.2017.

    Neznam čemu zločesti komentari , da je pogodio bio bi eurogol ...ustvari čak sam dobio dojam je bio gol u prvom momentu

Komentiraj...
Vidi sve komentare