To je to što me zanima!

Pogledajte: Monfils zabio jedan od najljepših poena u povijesti

U šesnaestini finala Mastersa u Madridu svladao je Martona Fucsovicsa 2-1 (1-6, 6-4, 6-2). Igrao se deveti gem, Fucsovics je imao servis, a Monfils je onda briljirao. Sad slijedi Federer
Vidi originalni članak

Gael Monfils vraća se u formu! 

U šesnaestini finala Mastersa u Madridu svladao je Martona Fucsovicsa 2-1 (1-6, 6-4, 6-2), a u drugom setu osvojio je jedan od najljepših poena u povijesti tenisa. 

>>>VIDEO POGLEDAJTE OVDJE<<<

Igrao se deveti gem, Fucsovics je imao servis, a Monfils je onda briljirao! Pa njegov udarac stvarno je nevjerojatan. Ipak, taj gem nije uspio uzeti, no svejedno je slavio i nastavio solidnu formu. U prvoj rundi Madrida svladao je Talijana Seppija, a sada će u sljedećoj rundi imati iznimno težak zadatak - četvrtog nositelja i najboljeg tenisača svih vremena, Rogera Federera.

Ranije je svog protivnika doznao i Marin Čilić, koji će u osmini finala igrati sa Srbinom Laslom Đereom koji je izbacio Argentinca Juana Martina del Potra.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 09.05.2019.

    Crna pantera,..da je bilo vise ozbiljnosti i discipline s njegove strane - gde bi mu kraj bio!!(?)! :)

  • 08.05.2019.

    Atraktivan igrač koji je trebao puno više postići da je bio predan(iji) tenisu. U svakom slučaju Roger ima spektakularnije poteze tokom karijere. Bit će zanimljiv meč sutra...

  • marko.90 08.05.2019.

    Kaj je napravio osim kaj je skočio kod tog volej šuta okrenut za 180 ° ? Lijep poen ali ne i povjesni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare