To je to što me zanima!

Pogledajte penal zbog kojeg će srpski sudac morati u zatvor

Srđana Obradovića Viši sud u Novom Sadu osudio je na 15 mjeseci zatvora zbog zloupotrebe položaja. Skandalozno dosuđenim penalom pogurao je Spartak iz Subotice prema Europi
Vidi originalni članak

Srpski nogometni sudac Srđan Obradović u srijedu je u Novom Sadu osuđen na 15 mjeseci zatvora zbog zloupotrebe položaja na utakmici Spartaka iz Subotice i Radničkog iz Niša u zadnjem kolu srpske Superlige u sezoni 2017/18.

Obradović je sudio dva penala za Spartak, od kojih je drugi bio apsolutno skanadlozan. Vidio je igranje rukom igrača Radničkog kad ga je pogodila u nogu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Bila je to utakmica u kojoj su Vojvođani pobjedom 2-0 osigurali kvalifikacije Europske lige. Obradović je usto i gostima isključio igrača.

Obradoviću je prema prvostupanjskoj odluci posebnog odjeljenja za sprječavanje korupcije novosadskog Višeg suda zabranjeno i suditi i obavljati bilo koju funkciju u srpskom nogometnom savezu idućih deset godina.

Tužiteljstvo i obrana na nju imaju pravo žalbe. Inače, Obradović je radio i za jedan lanac kladionica i držao - mjenjačnicu.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • zivikako znas 01.04.2021.

    nekome je stvarno napeto pisat sta ima u svrbiji

  • Turbojunkie 01.04.2021.

    Kad će u Hrvatskoj bilokoji sudac u zatvor?

  • Aykulaa 01.04.2021.

    Jel vidi netko masku na tekmi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare