To je to što me zanima!

Pogledajte predstavljanje Alena Halilovića: Mali Ivane, tu sam!

'Mali Ivan? Da, tu sam, riješeno je', rekao je Alen Halilović po dolasku u Birmingham na videu predstavljanja. Naravno, zvao ga je Ivan Šunjić koji ga je dočekao u klubu
Vidi originalni članak

Alen Halilović (24) pokušat će se vratiti u hrvatsku reprezentaciju nastupima u novom klubu. Predstavljen je u Birminghamu, engleskom drugoligašu gdje će se pridružiti također bivšem nogometašu Dinama, Ivanu Šunjiću (24). Posljednju je utakmicu Alen odigrao u ožujku u dresu Heerenveena kad je bio na posudbi iz Milana.

NOVI IZAZOV Halilović nastavlja nogometnu karijeru i odlazi u Englesku

U novom će ga klubu voditi Aitor Karanka, bivši trener madridskog Reala, a on ga vidi na poziciji 'desetke', odnosno iza napadača, a ispred njegovog prijatelja Šunjića. Također, predstavili su Alena u videu u kojem ga zove upravo bivši, to jest sadašnji suigrač.

Bit će ovo nova prilika za nekad najvećeg talenta hrvatskog nogometa te bivšeg kapetana mlade reprezentacije i svojevremeno seniorskog reprezentativca da se opet vrati na put nastupanja za 'vatrene'. 

Prije Dinamo, Barcelonu, Sporting Gijón, HSV, Las Palmas, Milan, Standard Liege i Heerenveen.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • johnny001122 24.11.2020.

    Ja mislim da je njemu sad ovo prekretnica. Ako ne uspije tamo, moze se pozdravit s profesionalnim nogometom. Ovo je trenutno njegova razina, engleska B liga. Ako je toliki talent i dobar, nek povuce tu ekipu u gornji dio lige i nek upadnu u premijer ligu. To onda puno znaci. Samo tako moze napredovati. Volio bih da uspije ali mi nije jasno kako njegova karijera ide tako lose.

  • Miro Rogic 24.11.2020.

    Koliko ce dugo ostati tu?

  • Đučko_Mubre 23.11.2020.

    mani se ćorava posla Alene, odi konobarit u Makarsku i to je to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare