To je to što me zanima!

Pogledajte prve fotke Roberta Kubice nakon strašne nesreće

Robert Kubica u veljači je doživio tešku nesreću na reliju u talijanskoj Liguriji. Imao je slomljene kosti šake, ruke i noge. Poljaku je prijetila i amputacija desne ruke...
Vidi originalni članak

Preko 20 sati proveo je na operacijskom stolu. Nakon ozljeda opasnih po život, prijetnje amputacijom desne ruke, poljski 26-godišnji pilot Lotus Renaulta Robert Kubica mnogo je bolje. Internetski portal Fakt.pl objavio je njegove prve fotografije nakon stradavanja i operacije. Vidljivo je na njima da i dalje nosi udlagu na desnoj podlaktici.

Poljak živi u gradiću Pietrasanti, ali najveći dio vremena provodi u rehabilitacijskom centru u Viarregiju, gdje svakodnevno prolazi terapijske vježbe pod nadzorom dr. Riccarda Ceccarellija. Na istom je mjestu liječio i lom ruke prije sedam godina. 

Kubica je teško stradao na reliju u talijanskoj Liguriji 6. veljače. Imao je slomljene kosti u šaci, ruci i nozi, a liječnici su ga stavili u umjetnu komu. Bolnicu Sanra Corona u Pietra Ligureu napustio je 24. travnja, 76 dana nakon što je u nju primljen...

Idi na 24sata

Komentari 13

  • user_60928 14.06.2011.

    Viareggio sa 1 s i dva g!!

  • ivana1977 14.06.2011.

    svako dobro

  • Peruzzi 14.06.2011.

    Jedan od boljih vozača današnjice, ali ne znam da li će ikad više moći dati koliko je prije mogao. Teške su to ozlijede.. Ali nadam se da hoće...:) Sretno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare