To je to što me zanima!

Martinović: Navijači, vidite da se nismo predali! Pešić: Imamo bolju momčad od Nizozemske

Hrvatska je pobijedila Island 23-22. Ante Gadža zabio je za pobjedu u posljednjoj minuti utakmice. Tin Lučin bio je najbolji strijelac 'kauboja' sa šest golova, a čak 15 obrana imao je Ivan Pešić
Vidi originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je u utakmici drugog kruga Europskog prvenstva u Mađarskoj i Slovačkoj reprezentaciju Islanda 23-22. Junak utakmice bio je srednji vanjski Ante Gadža koji je zabio za pobjedu 20-ak sekundi prije kraja.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska ostala bez polufinala Eura

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vrlo dobar bio je i naš vanjski igrač Tin Lučin. Završio je utakmicu sa šest golova i dvije asistencije. Po pet golova zabili su Ivan Čupić i Ivan Martinović. Golman Ivan Pešić imao je 15 obrana, odnosno velikih 41 posto obrana.

- Čestitao bih dečkima, prvenstveno njima. Dogovorili smo se da ćemo dati sebe. Išli smo loptu po loptu i nagradilo nas je - rekao je nakon utakmice Ante Gadža za RTL.

- Imali smo četiri-pet razlike u drugom poluvremenu pa sve prosuli zbog nediscipline. Suci su nam uzeli nekoliko lopti... Gubili smo -1 pa se sjajno vratili. Danas sam branio dobro? Tako se poklopilo. Sad Nizozemska. Moramo se boriti kao i danas, svih 60 minuta. Vidjeli smo da 15 minuta dobre igre ne znači ništa. Kvalitetnija smo momčad od Nizozemske - rekao je Pešić.

- Najvažnije je da smo pobijedili. Loše smo počeli utakmicu, jako smo loše igrali obranu, zabijali su nam lake golove, uopće nismo pomagali golmanu Pešiću. U drugom poluvremenu smo promijenili mentalitet, zaigrali odlučnije. Da kažem svim navijačima i gledateljima - nismo se predali! - rekao je Martinović.

Kako to da ste zaigrali bolje u drugom poluvremenu?

- Rekli smo se na poluvremenu da moramo igrati jedan za drugoga. Sad se okrećemo Nizozemskoj. Sutra ćemo imati dan odmora za rekuperaciju i spremni ćemo dočekati Nizozemce, vjerujem da smo bolji od njih - dodao je hrvatski desni vanjski.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • FokuMe 24.01.2022.

    “Imamo bolju momcad on Nizozemske” na sta smo spali...

  • beli1977 24.01.2022.

    Kasno Marko na Kosovo stiže,iskreno ovu utakmicu ste trebali pustiti da vide Francuzi kako je to! Znao sam da nas izbornik nije baš materijal bistrog uma,ali da je tak plitak to se ne rodi 2puta🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

  • suncice 24.01.2022.

    A zašto bi nekome pustili, pa igra se za svoju državu ,zašto se crveniti,zašto otići pokunjeno sa ovog neregularnog prvenstva, a još je uvijek pitanje dali će Francuzi ići dalje,a mi odlazimo čistog obraza.

Komentiraj...
Vidi sve komentare