Obavijesti

Sport

Komentari 48

Martinović: Navijači, vidite da se nismo predali! Pešić: Imamo bolju momčad od Nizozemske

Martinović: Navijači, vidite da se nismo predali! Pešić: Imamo bolju momčad od Nizozemske

Hrvatska je pobijedila Island 23-22. Ante Gadža zabio je za pobjedu u posljednjoj minuti utakmice. Tin Lučin bio je najbolji strijelac 'kauboja' sa šest golova, a čak 15 obrana imao je Ivan Pešić

VIDEO

Hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je u utakmici drugog kruga Europskog prvenstva u Mađarskoj i Slovačkoj reprezentaciju Islanda 23-22. Junak utakmice bio je srednji vanjski Ante Gadža koji je zabio za pobjedu 20-ak sekundi prije kraja.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska ostala bez polufinala Eura

Pokretanje videa...

Hrvatska ostala bez polufinala Eura 01:00

Vrlo dobar bio je i naš vanjski igrač Tin Lučin. Završio je utakmicu sa šest golova i dvije asistencije. Po pet golova zabili su Ivan Čupić i Ivan Martinović. Golman Ivan Pešić imao je 15 obrana, odnosno velikih 41 posto obrana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Čestitao bih dečkima, prvenstveno njima. Dogovorili smo se da ćemo dati sebe. Išli smo loptu po loptu i nagradilo nas je - rekao je nakon utakmice Ante Gadža za RTL.

- Imali smo četiri-pet razlike u drugom poluvremenu pa sve prosuli zbog nediscipline. Suci su nam uzeli nekoliko lopti... Gubili smo -1 pa se sjajno vratili. Danas sam branio dobro? Tako se poklopilo. Sad Nizozemska. Moramo se boriti kao i danas, svih 60 minuta. Vidjeli smo da 15 minuta dobre igre ne znači ništa. Kvalitetnija smo momčad od Nizozemske - rekao je Pešić.

Budimpešta: Hrvatska nakon velike borbe u kona?nici pobjedila Island 24:22

- Najvažnije je da smo pobijedili. Loše smo počeli utakmicu, jako smo loše igrali obranu, zabijali su nam lake golove, uopće nismo pomagali golmanu Pešiću. U drugom poluvremenu smo promijenili mentalitet, zaigrali odlučnije. Da kažem svim navijačima i gledateljima - nismo se predali! - rekao je Martinović.

Kako to da ste zaigrali bolje u drugom poluvremenu?

- Rekli smo se na poluvremenu da moramo igrati jedan za drugoga. Sad se okrećemo Nizozemskoj. Sutra ćemo imati dan odmora za rekuperaciju i spremni ćemo dočekati Nizozemce, vjerujem da smo bolji od njih - dodao je hrvatski desni vanjski.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

EHF uručio Francuzima 'drvenu' medalju. Porte: Ma to je s*anje
NOVA GLUPOST

EHF uručio Francuzima 'drvenu' medalju. Porte: Ma to je s*anje

Europska rukometna federacija je iznenadila javnost dodijelivši tzv. komemorativne medalje Francuzima, koji su izgubili u utakmici za broncu. Legendarni igrač nije bio previše oduševljen

Danski izbornik: Nadam se da je ovo zadnje ovakvo prvenstvo. Ovako stvarno više ne možemo
KORONA NATJECANJA

Danski izbornik: Nadam se da je ovo zadnje ovakvo prvenstvo. Ovako stvarno više ne možemo

Za dobro svih reprezentacija, igrača, navijača, nadam se da je ovo posljednje ovakvo prvenstvo jer ćemo inače svi poludjeti, rekao je danski izbornik Nikolaj Jacobsen nakon završetka Eura
Metličić i Šprem zakopali ratnu sjekiru: Evo što su rekli Horvatu
MIR, MIR, NITKO NIJE KRIV

Metličić i Šprem zakopali ratnu sjekiru: Evo što su rekli Horvatu

Legende hrvatskog rukometa odlučile su podvući crtu u studiju RTL-a i zaboraviti sve što se proteklih dana i tjedana događalo između njih i izbornika Hrvoja Horvata. Pružili su ruku pomirenja