To je to što me zanima!

Pogledajte prvi susret majstora Neymara i Mbappea u PSG-u

Presretan sam što ću igrati u istom sastavu s Neymarom. Svi znamo kakav je to majstor. Moj cilj je postići što više golova i pomoći Neymaru da osvoji Zlatnu loptu, rekao je Mbappe
Vidi originalni članak

Neymar je srušio svjetski rekord kada je za 222 milijuna eura doveden u PSG, a njegovim stopama ni mjesec dana nakon krenuo je Kylian Mbappe, koji je došao za 180 milijuna. Mnogi su se pitali kako će dvojac funkcionirati u istoj momčadi, ali Brazilac i Francuz momentalno su im pokazali kako - rodit će se jedno novo prijateljstvo. Pogledajte njihov prvi susret na treningu PSG-a.

Nema razloga zašto bi bilo drugačije. Iako glasi za najboljeg mladog igrača svijeta, Mbappe još puno mora učiti i postići da bi došao na Neymarovu razinu. Njegovo vrijeme će doći i sljedećih 15 godina bit će među najboljim, ako ne i najbolji, napadač svijeta.

No, kako je Ronaldinho dočekao Lionela Messija, tako je i Neymar Mbappea. Obojica su na prvom treningu pokazali da će se vrlo dobro slagati, a to znači veliku nevolju za protivničke obrane. I ne samo to. Ono najbitnije je da se Mbappe ponio kao pravi majstor i iskazao poštovanje Neymaru.

- Presretan sam što ću igrati u istom sastavu s Neymarom. Svi znamo kakav je to majstor. Moj cilj je postići što više golova i pomoći Neymaru da osvoji Zlatnu loptu - rekao je Francuz pa dodao:

- Veliko mi je zadovoljstvo pridružiti se jednom od najvećih klubova na svijetu. Bit ću okružen brojnim nogometnim velikanima. U svibnju sam mislio kako ću ostati u Monacu, no određeni događaji promijenili su moje planove. Nisam želio napuštati Francusku, a bilo mi je važno vratiti se u grad u kojem sam odrastao. Želim obilježiti povijest svojeg grada.

Čelnici PSG-a nadaju se da će ih trojac Neymar-Cavani-Mbappe odvesti na vrh Europe, a ako ste poklonik ijednog od spomenutog trojca ili PSG-a ne propustite petak 8. rujna kada će imati premijerni zajednički nastup na gostovanju kod Metza.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • nogofil 07.09.2017.

    Zašto se toliko piše o tome da Mbape je sigurno igrač PSGa. Pa on je došao samo na posudbu, a u ugovoru je klauzula da ako PSG ispadne iz lige ništa od ovog pravnog posla. Zar ne vidite kako se vlasnici PSGa svima nama rugaju?!

  • Joker123 07.09.2017.

    Dok je CR7 tu zaboravi na Zlatnu loptu

  • M.BOCWANNA 07.09.2017.

    Samo je pitanje vremena kad ce ih bogati şeik pozvati u svoj şator...da broje koze ..hm hm🦂

Komentiraj...
Vidi sve komentare