To je to što me zanima!

Pogledajte reakciju Đokovićeva sina nakon finala Wimbledona

Nakon poraza je poveo Đoković Stefana i 'iza kulisa' travnatog Grand Slama, a mališan je pronašao put do očevog protivnika i razmijenio par riječi s novim 'kraljem trave'
Vidi originalni članak

Lijepo je vidjeti sina gore kako se još uvijek smije. Volim te i hvala ti što me podržavaš. Šaljem ti veliki zagrljaj, rekao je Novak Đoković (36, ATP 2.) nakon što je izgubio u finalu Wimbledona od Carlosa Alcaraza (20, ATP 1.) sinu Stefanu koji ga je gledao s tribina.

Emotivan je bio srpski tenisač nakon bolnog poraza, a pronašao je razloga za smijeh i utjehu u sinovom zagrljaju nakon meča. Poveo je malog Stefana i 'iza kulisa' travnatog Grand Slama, a mališan je pronašao put do očevog protivnika.

KORAK DO POVIJESTI Srpski mediji nakon Novakovog poraza: Španjolac oborio kralja, gotov san o kalendarskom GS-u

Došao je do Alcaraza i čestitao mu na osvajanju prve titule na Wimbledonu, a Španjolac je zastao i razmijenio par riječi s Novakovim sinom.

Bilo kako bilo, svjestan je Stefan (8) da je njegov otac jedan od najvećih tenisača u povijesti, o njemu je svojevremeno napisao i mali sastavak u školi na temu 'Moj junak', a kao i tata trenira tenis. Pa tko zna, možda će Alcaraz dočekati priliku da u Novakovim godinama zaigra protiv Stefana...

Idi na 24sata

Komentari 11

  • liliZG2.0 17.07.2023.

    ma krasno..... al moram vas upozoriti da nije pobijedio djoković , već onaj španjolac, pa možda biografija dotičnog bi baš odlično sjela. mislim biografija Alcaraza, da budem jasnija.

  • Kike ZG 17.07.2023.

    Lijepo odgojeno dijete.💙

  • Mr. Pickles 17.07.2023.

    Đokica junior, Ivanišević junior i Karlitos, nadajmo se njihovim mečevima u nekoj budućnosti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare