To je to što me zanima!

Pogledajte 'škarice' Ohandze i kako je plesao Gangnam Style

Franck Ohandza pretplatio se na golove Lokomotivi na Maksimiru ove sezone. Opet im je zabio ključan gol i otvorio vrata pobjede krasnim škaricama u 66. minuti
Vidi originalni članak

Hajduk je probio Lokomotivu s igračem više (2-0) u Maksimiru u 66. minuti remek-djelom Francka Ohandze.

Ohandza je započeo akciju proigravši Hysena Memollu na lijevom boku, on je ubacio na sedam-osam metara od gola Lokomotive gdje je Mario Musa glavom tek nakratko odbio loptu na nogu Saida Ahmeda Saida.

Priču je dovršila "afrička veza" u napadu Hajduka. Talijanski Ganac primijetio je Kamerunca Ohandzu samog na drugoj stativi, a "Frane Zolja" škaricama je fantastično pogodio bliži kut gola pokraj nemoćnog Adriana Šempera.

SJAJNE ŠKARICE OHANDZE Sretni Hajduk: Dobili 2-0, ali Lokosi ih umalo šokirali u 93'

Ovaj gol proslavio je plesajući veliki hit na YouTubeu "Gangnam Style", kao i nakon drugog gola u 94. minuti kojim je stavio točku na "i", tada s dva igrača više.

- Bilo je i malo sreće da lopta odsjedne na pravom mjestu. Drugi je bio puno lakši iako je došao u fazi kad mogu biti umoran - rekao je dvostruki strijelac Ohandza nakon utakmice.

Ohandzi je to bio peti gol ove sezone u HNL-u i treći baš Lokomotivi. I u prvom kolu na Maksimiru zabio je vodeći gol za Splićane, ali tada je završilo 3-1. Po jedan gol zabio je i u Kupu te u kvalifikacijama Europske lige.

- Ulazak u utakmicu bio je dobar, po dogovoru. Ali imali smo nakon toga prevelik broj neforsiranih pogrešaka i to je utjecalo na ritam igre. U drugom smo bili mirniji i pas-igra bila je puno kvalitetnija. Nakon vodstva nismo težili golu, a uvijek se može dogoditi neka situacija kakvu je imala Lokomotiva u završnici. Zasluženo smo pobijedili iako dosta stvari nije funkcioniralo - kazao je Željko Kopić, trener Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • ZombiGrill 11.12.2017.

    Haha to je i moja omiljena proslava gola na FIFA-i

  • MINISTAR_3 11.12.2017.

    Da je ovakav gol recimo Mandžo zabio Beneventu,o tom bi se pisalo cijeli tjedan,(i neka bi),a Franu se sprda,pa kad ste Vi koji pišete tak posprdno,zabili takav gol,ajd probajte se sjetiti???

  • Iskrivljena antena 10.12.2017.

    Banana ana

Komentiraj...
Vidi sve komentare