To je to što me zanima!

Pogledajte što radi Unitedov golman od 53 milijuna eura! Ten Hag: Morat ćemo razgovarati

Onana je u deset utakmica ove sezone primio čak 18 golova, a sam je bio glavni krivac za njih nekoliko, pa se tako nakon utakmice s Bayernom javno ispričavao suigračima
Vidi originalni članak

Moj početak u Manchester Unitedu nije počeo baš najbolje. Zbog mene smo izgubili utakmicu, pričao je to golman 'crvenih vragova', Andre Onana (27) nakon poraza u prvom kolu Lige prvaka od Bayerna.

Kamerunac je tada napravio veliku grešku koju su Bavarci kaznili u nastavku akcije. Minhenski klub slavio je s 4-3 u prvom kolu, a Onana, koji je prošle sezone bio jedan od najboljih golmana na svijetu, odigrao je prilično lošu utakmicu, a u drugom kolu Lige prvaka doživio je novo razočarenje, baš kao i njegov klub.

LIGA PRVAKA Pomor engleskih velikana: United izgubio od Galatasaraya, Lens nokautirao Arsenal...

United je dva puta vodio pa izgubio 2-3 od Galatasaraya koji je došao do prve pobjede na engleskom teritoriju u 117 godina povijesti kluba.  Podsjetimo, Onana je došao iz Intera u Manchester United u transferu teškom 53 milijuna eura. Engleski velikan zbog njega se zahvalio i rekao doviđenja dugogodišnjem golmanu i legendi kluba Davidu de Gei, koji je klub branio 545 utakmica. 

Onana je bio jedan od najvažnijih igrača Intera i među najzaslužnijima što su 'nerazzuri' u lipnju igrali finale Lige prvaka. Bio je na glasu kao moderan golman sa sjajnim refleksima i dobrom igrom s loptom u nogama, ali to nije slučaj i na Otoku. Tako je Onana u utakmici protiv Galatasaraya nekoliko puta demonstrirao nesigurnost s loptom u nogama.

VIDEO: BACIO SE KAO MAČKA Pogledajte čudesnu obranu Neuerove zamjene u 95. minuti! Danci su već krenuli slaviti gol

Primjerice, Onana je pogriješio u dodavanju prema Casemiru. Brazilac je dobio crveni karton nakon što je u nastavku akcije morao napraviti prekršaj na Driesu Mertensu u kaznenom prostoru, što se na kraju i isplatilo jer je Mauro Icardi promašio penal.

POGLEDAJTE VIDEO OD 6:58 I 8:53

Bio je nesiguran i u izlasku na ubačaj koji je završio u njegovom petercu, ali srećom za United, Galatasaray nije mogao kazniti taj pokušaj u nastavku.

KRASNI GOLOVI VIDEO Pogledajte golijadu iz Napulja: Bellingham poput Maradone i projektil za pobjedu

Ten Hag doživio je novi neuspjeh na klupi Uniteda, a priznao je kako nakon utakmice mora razgovarati sa svojim igračem, posebno s Andreom Onanom, s kojim je ranijih dana surađivao u Interu.

- Moram pričati sa svojim igračima, a razgovarat ću naravno i s Onanom. Podržat ću ga, on je fantastičan golman. Već smo vidjeli njegove sposobnosti, kao i njegov karakter nakon što je griješio. Vratit će se jači u utakmicama koje dolaze - rekao je nizozemski strateg, koji je surađivao s Onanom u Ajaxu.

Inače, druga sezona u eri trenera Ten Haga nije dobro počela. United je nakon dvije utakmice Lige prvaka na dnu skupine A, a u Premier ligi je tek na 10. mjestu nakon sedam kola.

Onana je u deset utakmica ove sezone primio čak 18 golova i svakako želi poboljšati svoj učinak na mreži engleskog velikana.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • AP777 04.10.2023.

    Prije bi trebalo razgovarati stim štreberkom Ten Hagom....Koji filozof,veze nema s nogometom

  • korisnik10 04.10.2023.

    Ti engleski klubovi su stvarno u K. Ne kuzim kupuju te upitne golmane za 50+ m eura. A jedna klasa tipa Livakovic, da nitko iz premier lige nije njega kupio... Takav golman za 10ak mil. a oni kupuju ove od 50+

  • Nogalo1234 04.10.2023.

    A moj Livi kakvog ti menadžera imaš... Prodali te za siću u Tursku, a ovaj nit zna branit, nit zna igrat nogom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare