To je to što me zanima!

Pogledajte tu dominaciju: Kako je Miočić odškolovao Ngannoua

U susret spektaklu koji nas čeka na UFC 260 prisjetit ćemo se kako je to izgledalo prije tri godine, kada je sve bilo protiv Miočića, a on je Ngannoua izdominirao i spustio ga na zemlju
Vidi originalni članak

Stipe Miočić je u siječnju 2018. godine na UFC 220 branio pojas teškaškog prvaka protiv Francisa Ngannoua. Tri godine kasnije odradit će revanš, a ulog će biti isti. Tko pobijedi bit će prvak.

POGLEDAJTE VIDEO: Miočić u intervjuu za 24sata

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U susret spektaklu koji nas čeka na UFC 260 prisjetit ćemo se kako je to izgledalo prije tri godine, kada je sve bilo protiv Miočića, a on je Ngannoua izdominirao i spustio ga na zemlju.

Uoči same borbe UFC je gurao Kamerunca dok je Miočića degradirao gdje god je stigao. Promidžba kamerunskog gorostasa bila je kao da u kavez ulazi Conor McGregor u nadi da će skinuti Stipu s vrha, a elitnoj promociji donijeti zaradu.

I sve bi išlo prema planu da Miočić nije odškolovao Ngannoua i pokazao mu da MMA nije samo razoran udarac već taktička vještina i selektivno nadmudrivanje. Pa ga tijekom pet rundi bacao po parteru kako je htio i na koncu, kao veliki autsajder, odnio pobjedu te obranio naslov.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Ngannou je bio konkurentan u meču svega tri i pol minute, do prvog rušenja našeg borca, koje je doslovno iscrpilo Kamerunca do te mjere da je više manje statirao u preostale četiri runde.

Imao je svoju priliku u trećoj rundi kada je Stipe naletio na jedan malj, no uspio je preživjeti i do kraja meča nastaviti s taktikom. Pa su obojica nakon borbe bila vidno iscrpljena, ali Miočić je iz oktogona izašao s pojasom oko struka.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • majmunnnnnn 27.03.2021.

    Ista će bit taktika i drugi puta, rušenje i rokanje! Sretno Stipe!

  • harthof 27.03.2021.

    bananaman ovaj put pada

  • 27.03.2021.

    negro je jak i eksplozivan, u prvoj rundi ima veliku šansu u drugoj isto tako već u trećoj sve ide na stranu miočića jer je tehnički puno kompletniji borac dok je ovaj snaga i moć rundu, dvije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare