To je to što me zanima!

'Pogodite, koliko godina imam? Eto vam motiva, sve se može'

Još pola godine i napunit ću: 60. Tako da, moje dame... Eto vam motiva. Može se, može se sve ako želite i ako vam je stalo. A do vlastitog izgleda vam valjda treba biti stalo, kaže Jodi Harrison Bauer
Vidi originalni članak

Ako se američki Sports Illustrated ikad rasproda onda je to kad na kioske gurne svoj 'Swimsuit Edition', broj sa sportašicama i modelima u kupaćim kostimima. Izaći na tim stranicama je stvar prestiža i potvrda ili najava uspjeha.

POGLEDAJTE VIDEO: JODI HARRISON BAUER

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najstarija sportašica koja je ikad krasila glasovito izdanje je nekadašnja Miss Fitness Amerike. Jodi Harrison Bauer (59). Dame se ne pita za godine, ali Jodi ne da ih skriva nego koristi kao motivaciju i vršnjakinjama i mlađima od nje.

- Još pola godine i napunit ću: 60. Tako da, moje dame... Eto vam motiva. Može se, može se sve ako želite i ako vam je stalo. A do vlastitog izgleda vam valjda treba biti stalo - priča Harrison Bauer.

- Ako ja mogu, može svatko. Dobrodošli ste u mojoj fitness dvorani, ali to je najmanje bitno. Vježbajte bilo gdje, zbog sebe i zbog onih do kojima vam je stalo, a koji vas vole.

Naravno, fitness program koji sama vodi primjereniji je damama njene ili nešto mlađe dobi. Nije bitno 'ubiti' se u teretani nego krenuti sa adekvatnom vježbom kao navikom pa kasnije, po potrebi, dizati intenzitet.

Jodi poziva na veliki oprez dok se u Americi, kojom korona virus sada hara kao nijednom drugom zemljom, pandemija ne stavi pod kontrolu, ali i apelira na vježbanje zbog zdravlja i nudi svoje online savjete, direktno u Instagram inbox...

Idi na 24sata

Komentari 36

  • 22.05.2020.

    59 godina a svejedno bi stobom probo 69 ak me kuzis:))

  • tom1slav 22.05.2020.

    Maa daaaaa....200 god...zenska je vjestica i ne stari....kakve gluposti brate mili...ta nema vise od 45!!sta novinari mogu napisat to nemoze i hans kristian andersen!

  • sanja985 21.05.2020.

    sve je to supar al meni nije prirodno vidjet ovakvu 60godisnjakinju.....ko voli nek izvoli

Komentiraj...
Vidi sve komentare