To je to što me zanima!

Pohotni Owen preklinjao TV zvijezdu gole slike, a ima ženu

Bila je to samo jedna od stotine poruka koje su razmijenili, a neoprezni Owen sugerirao je da se nađu, pitao ima li umjetne grudi, kao i istaknuo "da je anđeo, ali samo dok se ne nađu". Gole slike je dobio
Vidi originalni članak

Nekako se, igrom slučaja, uvijek glavne zvijezde nađu na naslovnicama britanskih tabloida. Englezi k'o Englezi, samo čekaju posrtaj. Ryan Giggs, John Terry, Wayne Rooney, David Beckham... Sada i oženjeni Michael Owen, koji je pokušao užicati gole slike britanske TV zvijezde Rebecce Jane.

POGLEDAJTE VIDEO: Seksi Hrvatice navijaju za Vatrene

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I ajde da je slobodan pa bi to bila čovjekova privatna stvar. No, oženjen je, za četiri dana će biti, punih 16 godina. I svojoj supruzi Louise priredio je baš "pravo" iznenađenje.

Legendarni nogometaš Liverpoola, Manchester Uniteda i Real Madrida u engleskoj javnosti ima prilično čistu sliku obiteljskog čovjeka. Sada je dospio u središte skandala nakon što je reality zvijezdu i bivšu članicu tamošnjeg Big Brothera Rebeccu Jane žicao da mu pošalje 20 golišavih fotografija, koje će "on naknadno ocijeniti".

Bila je to samo jedna od stotine poruka koje je razmijenio s majkom dvoje djece, a engleski Mirror saznaje da je neoprezni Owen sugerirao da se nađu, pitao ima li umjetne grudi, kao i istaknuo "da je anđeo, ali samo dok se ne nađu".

Ona se nije pokolebala već mu je zdušno poslala fotografije golih grudi, kao i onu na kojoj je gola u kadi.

Budući da će mu 24. lipnja, za točno četiri dana, biti 16. godišnjica braka supruga mu je sigurno oduševljena. Rebecca Jane ga je uspjela zavesti pa napraviti od njega novu englesku budalu nakon što je isto učinila i ragbijašu Benu Fodenu prije dvije godine.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Puno volim Hrvatsku 21.06.2021.

    Rekli bi v zagorju "bedasti naivec"

  • Štrumfeta6 20.06.2021.

    većina oženjenih nogometaša, odnosno njih barem 90% ima sa strane nekoga ..... neki imaju istu ljubavnicu godinama, dok ih drugi mijenjaju svako malo .... to uključuje i naše Vatrene :-) iznenadili bi se kad bi znali koji su od njih "zločesti" dečki ;-) to ne pišem zato što sam čula, nego zato što ZNAM .... naravno, neki isto tako više vole alkohol i kocku nego žene ... ne znaš kaj je gore :-P

  • kiko3655 20.06.2021.

    a da je bar nekakva nego nikakva

Komentiraj...
Vidi sve komentare