To je to što me zanima!

Pojačanje Uniteda u karanteni tjedan dana zbog korona virusa

Manchester United ove sezone muči se s osvajanjem bodova. Ne ide im u obrani, a ni u napadu. Posegnuli su za 'vatrogasnim' rješenjem iz Kine, Odionom Ighalom (30) koji bi još neko vrijeme mogao ostati u karanteni
Vidi originalni članak

Ovozimsko pojačanje Manchester Uniteda Nigerijac Odion Ighalo trenira sam i izoliran od sviju zbog bojazni od koronavirusa jer je u Englesku stigao iz Kine.

Listovi Times i Daily Mail objavili su snimke nigerijskg napadača koji trenira potpuno sam  i tako će biti sve dok ne prođe period inkubacije od dva tjedna, a možda i duže. 

UPLAŠILI IH KINEZI Igrači Uniteda pobjegli glavom bez obzira zbog korona virusa

Odion Ighalo (30) je stigao u zimskom prijelaznom roku iz kineskog Šangaj Shenhua, ali se nije priključio momčadi koja je na mini-pripremama u Španjolskoj. Očekuje se da će se sa svojim suigračima prvi put susresti tijekom vikenda, uoči dvoboja s Chelseajaem u 26. kolu Engleske lige.

Britanska vlada nazvala je novi koronavirus ozbiljnom i neposrednom prijetnjom javnom zdravstvu i preporučila mu je da će moći držati pojedince u karanteni zbog vlastite sigurnosti i ako zdravstveni radnici vjeruju da su u opasnosti od širenja virusa drugim ljudima.

U Velikoj Britaniji je bilo dosad devet potvrđenih slučajeva.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • STOP_SRPSKOJ_MITOMANIJI 13.02.2020.

    Cujem da su sad srbi navodno ipak odustali od "Srbije do Tokija" zbog Corona virusa 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare