To je to što me zanima!

Pojačanje za Čačića: Lovren će biti na raspolaganju u Ukrajini

Dejan Lovren dovoljno se oporavio nakon tjedan dana intenzivnih terapija i priključit će se reprezentaciji za utakmicu s Ukrajinom. Danas će, pak, stoperski par činiti Vida i Mitrović
Vidi originalni članak

Hrvatski izbornik Ante Čačić u velikim je problemima zbog problema s ozljedama nekih od ključnih igrača reprezentacije. Na popisu za Finsku tako nema od ranije ozlijeđenih Ćorluke, Kovačića, Pjace, Jedvaja, otpali su Barišić i Kalinić, Badelj ima kartone, a pošteđen je i Dejan Lovren. No nakon tjedan dana intezivnih tretmana Lovren se dovoljno oporavio kako bi bio na raspolaganju Čačiću za ključnu utakmicu u Ukrajini.

'Lovren će se priključiti suigračima u subotu kada reprezentacija leti u Kijev. Hrvatska će u nedjelju odraditi službeni trening, a u ponedjeljak je utakmica protiv Ukrajine na rasporedu u 20:45 sati po hrvatskom vremenu', javlja HNS.

Stoper Liverpoola ima problema s leđima i svaku utakmicu za klub u posljednje je vrijeme igrao pod tabletama, a kako mu nakon takvih napora treba vremena za oporavak, normalno je bilo za očekivati da neće moći igrati obje utakmice kvalifikacija u tako kratkom roku. Tjedan je proveo na liječničkim tretmanima, no tek je danas odlučeno da je dovoljno spreman za nastup u reprezentaciji što je svakako dobra vijest za izbornika. Na stoperskim pozicijama Čačić će tako na raspolaganju za utakmicu u Ukrajini imati Ćaletu-Cara, Nižića, Vidu, Mitrovića i Lovrena.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • sramtebiloadmine 06.10.2017.

    lovren je fantastican igrac i veliki borac, ali djaba sve kad je mehanicar trener. ni finsku nisu pobijedili

  • pesoholik 06.10.2017.

    Hahahahaha pojacanje

  • 06.10.2017.

    Krasno pojačanje....gologuzan bolje da ne igra.

Komentiraj...
Vidi sve komentare