To je to što me zanima!

Poklanjamo vam ulaznice za Snow Queen Trophy 2020.

Budite dio spektakularne slalomske ženske i muške utrke na Sljemenu i podržite naše skijaše u vrućoj navijačkoj atmosferi. Ženska slalomska utrka na rasporedu je 4., a muška 5. siječnja 2020.
Vidi originalni članak

Da je Zagreb grad sporta pokazuje činjenica da se već trinaestu godinu održava ženska slalomska utrka, a desetu godinu muška slalomska utrka Svjetskog skijaškog kupa koja će i ove godine ugostiti najbolje skijaše i skijašice iz cijelog svijeta.

Ženska slalomska utrka održat će se 4. siječnja s početkom u 13 h (prva vožnja) i 16:15 h (druga vožnja). Dan kasnije, 5. siječnja održat će se muška slalomska utrka. Prva vožnja počinje u 14:15 h, a druga u 17:40 h.

OSVOJITE ULAZNICE Pročitajte pravila “Snow Queen Trophy 2019.” natječaja...

Uključite se u nagradni natječaj koji traje od 30. prosinca do 03. siječnja u 16:00 h jer dijelimo 150x2 karte za žensku utrku i 150x2 karte za mušku utrku. Prijavite se putem obrasca ispod teksta.

Najbrži osvajaju karte, a nagradni natječaj vrijedi samo za RH. Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni odmah nakon prijave e-mailom. Sretno!

Više informacija o utrkama potražite na web stranici www.snowqueentrophy.com.

Fill out my online form.
Idi na 24sata

Komentari 8

  • mudrac bez pameti 30.12.2019.

    90% karata se podjeli, ovo ostalo se proda jadnim strancima jedinima koji dođu ispratiti sa sportske strane za razliku od naših naslikuša i posvuduša.

  • 30.12.2019.

    Kad će se konačno ukinuti ova basnoslovno skupa besmislica? Mora da je ista stvar kao i s Adventom. Velika gradska lova završava u džepovima Banditovih kompića - lopuža, pa im se ne isplati otkazati tu bedastoću. A još malo, pa ćemo morati uvoziti snijeg iz Slovenije ili Austrije. No, show must go on, pogotovo ako je ekipi vrlo isplativ...

  • ursus335 30.12.2019.

    Za vrijeme Ivice i Janice bili smo nezadovoljni ako nisu pobjedili, a danas smo sretni ako naši živi stignu do cilja

Komentiraj...
Vidi sve komentare