To je to što me zanima!

Poklepović: To je to i od prve minute ćemo napasti

Čini mi se da je to to i da ćemo odmah od starta pokazati igru dopadljivu oku, rekao je Hajdukov trener S. Poklepović prije utakmice s Belupom
Vidi originalni članak

Nervoza i iščekivanje prvog sudačkog zvižduka osjeća se na svakom kutu Poljuda, momčad i trener jedva čekaju nastavak prvenstvene utrke kako bi popravili lošu jesensku sliku. Naravno, svi priželjkuju i startnu pobjedu protiv Slaven Belupa.
- A tko bi i pomislio na nešto drugo osim pobjede. Od prve minute ćemo ih napasti i krenuti po bodove - kaže trener Stanko Poklepović, uz neizbježnu ogradu kako maksimalno respektira i Slaven i njegova trenera Dalića.
- Mi smo imali puno problema tijekom pauze, najviše s terenom koji je u užasnom stanju tako da već nekoliko dana vježbamo na umjetnoj travi koja je i sama 'kilava' i koja opterećuje sve zglobove igrača. No što je tu je, nema nam druge nego odmah u startu krenuti u bitku za Europu, jer je to cilj sezone koji je pred nas stavila uprava - priča Špaco.
Poklepović još uvijek nije siguran što može očekivati od momčadi.
- Pripremne i prijateljske utakmice su jedno, službene nešto posve drugo i tek ćemo nakon par utakmica prvenstva znati gdje smo. Čini mi se da je to-to i da ćemo odmah od starta pokazati igru dopadljivu oku koja će iznjedriti i rezultat - uvjeren je Poklepović koji najviše očekuje od Senijada Ibričića i Anasa Sharbinija.
- To su igrači koji mogu stvoriti razliku. Ako dobro igraju u našu, a ako ne u korist protivnika - zaključio je Špaco.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Puno Dajem Vladi 25.02.2010.

    dok god u prvih 11 bude rubil za kojeg se bore veliki klubovi poput barce i j.buljata za kojeg je real madrid spreman dati 20 milijuna eura + albiol neće nikad od hajduka bit rezultata

Komentiraj...
Vidi sve komentare