To je to što me zanima!

Poklon stigao ranije: Luka 27. rođendan slavi u dresu Reala

Luka Modrić danas slavi svoj 27. rođendan. Poklon je dobio i ranije, i to baš onaj koji je želio, prelazak u Real Madrid. Hrvatskom reprezentativcu čestitala je i 'Marca'
Vidi originalni članak

'Sretan rođendan Luka Modrić!', poželio mu je španjolski list Marca.

Hrvatski reprezentativac na današnji dan slavi svoj 27. rođendan, a proslaviti ga nije mogao na bolji način. Želja mu se ostvarila i prije nego je zapuhao u svjećice na rođendanskoj torti. Ovog je ljeta konačno Luka prešao u redove Real Madrida.

I poklon je Luka dobio koji dan ranije, podigavši zajedno sa svojim suigračima trofej španjolskog Superkupa.

Sretan rođendan i još puno takvih, kao i još puno naslova poželjeli su mu i u španjolskoj 'Marci'. Na svojim su stranicama objavili kratki prilog posvećen upravo hrvatskom igraču, a možete ga pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Nisam Taj 10.09.2012.

    Znao sam ja da ce Superkup jednom postat ozbiljno natjecanje i ozbiljan trofej,samo ga je morao real osvojit :)) Zaista ne znam jesu ga provozali ulicama madrida,ali bi trebali kao i onaj Kup istog dana kad je Barca slavila naslov prvaka Europe na ulicama Barcelone.

  • kriks 09.09.2012.

    Neka mu je sa srecom...

  • zorro_1 09.09.2012.

    ta mala nogometna neznalica i nezna da je presao u real za kombinaciju koja je nekoliko ljudi fino narhranila sa eurima i da je tamo potpuno slucajno i nepotreban.

Komentiraj...
Vidi sve komentare