To je to što me zanima!

Poklonjeni penal Dinamu nije pomogao: Varaždin uzeo bod

Varaždinci su u posljednjem susretu prije zimske stanke izborili remi protiv Dinama na praznom Maksimiru. Poveli su 'modri' iz penala, a gosti su izjednačili u 65. min.
Vidi originalni članak

Pa, ovo je sramota. Ne, ne, ne mogu vjerovati, vikao je lupajući nogom o pleksiglas trener Varaždina Samir Toplak nakon što je sudac Draženko Kovačić dosudio penal za Dinamo. Badelj je ušao u šesnaesterac, tamo ga je dočekao Kvesić i “srušio”.

Loptu je uzeo Pedro Morales i zabio za vodstvo Dinama. To je bila prva prava šansa za Dinamo. A Čileanac je u 62 minute, koliko je proveo na terenu, pokazao zašto je prvi na Mamićevoj trensfer- listi.

- Vadi ga van, vadi ga Vaha - vikali su navijači na svaki Moralesov dodir s loptom. 

Varaždinci su izjednačili u 65. minuti. A preostalih 25 minuta utakmice Dinamo je igrao kao da i dalje vode. Napadači Kramarić, Bequiraj, Rukavina i Silvester u cijeloj utakmici nisu uspjeli stvoriti niti jednu šansu, priliku je dobio i Kovačić.

Ivan Kelava izdržao 688 minuta

Dinamov golman do susreta s Varaždinom nije primio gol 624 minute. Da sruši rekord Dragana Stojkića nedostajala mu je 61 minuta. To je i učinio, a Varaždinci su mu zabili u 65. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 179

  • nikol 08.12.2010.

    navijači skandiraju vahi da vadi moralesa iz igre, mamić ga pošto-poto oće proda, a sjetite se kad je otjerao zajeca, prigovaro mu je zašto ga ne stavlja u igru 4 utakmice u nizu, i onda zajec ne valja.

  • vahaaaa 08.12.2010.

    najsigurniji parovi- uvjerite se http://vaha-tips.blog.hr/

  • Syncron 08.12.2010.

    Poklonjeni penal Dinamu nije pomogao: Varaždin uzeo bod Varaždinci su u posljednjem susretu prije zimske stanke izborili remi protiv Dinama na praznom Maksimiru. Poveli su 'modri' iz penala, a gosti su izjednačili u 65. min.

Komentiraj...
Vidi sve komentare