To je to što me zanima!

'Poklopio' ga val dok je plivao sa sinom, sad pronađen mrtav

Spasilac je pokušao izvući Gasparda i njegova sina na sigurno. Htio je spasiti obojicu, ali otac je u zadnjih nekoliko riječi rekao: "Spasi mi sina", kazao je načelnik Ken Haskett za NBC News
Vidi originalni članak

Američki hrvač i glumac Shad Gaspard (39) pronađen je mrtav nakon što je nestao dok je tijekom vikenda plivao sa sinom na Venice Beachu, javila je policija.

Bivši profesionalni hrvač nestao je nakon što je u nedjelju plivao s 10-godišnjim sinom. Bio je na 50 metara od obale kada je ga je 'poklopio val' i povukao u dubinu.

Dječak je spašen, kao i nekoliko drugih plivača, međutim, Gaspard je nestao. Njegovo beživotno tijelo pronađeno je u utorak kraj pristaništa. Vlasti su kasnije potvrdile njegov identitet.

- Spasilac je pokušao izvući Gasparda i njegova sina na sigurno. Htio je spasiti obojicu, ali otac je u zadnjih nekoliko riječi rekao: "Spasi mi sina" - kazao je načelnik Ken Haskett za NBC News.

Gaspard je bio dio WWE tima Cryme Tyme, a nakon prestanka hrvačke karijere okrenuo se glumi. (dk)

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 21.05.2020.

    Šta to navede čovjeka da napravi amatersku glupost, koja ga je koštala života, a skoro i njegovog sina, vrlo neodgovoran potez.

  • jumar 20.05.2020.

    Zalosno, ali morao je znati kako to nije more za plivanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare