To je to što me zanima!

Pokraj Ludbrega navijač udario igrača šakom u glavu: Maknuli napadača, a sudac ga nije vidio

Napadač je nepoznat, a isti je odmah po incidentu pobjegao s mjesta događaja. Prisutan je bio povjerenik za sigurnost, koji je napadača odstranio s mjesta incidenta, stoji u zapisniku
Vidi originalni članak

Utakmice u nižim ligama znaju biti vrlo kaotične, a pune iznenađenja su naročito kup utakmice. Tako je Polet iz Martijanca, član 2. ŽNL Varaždinske županije (sedmi rang) ugostio Bednju iz Beletinca, člana Elitne ŽNL (peti rang) u sklopu 2. kola Županijskog nogometnog kupa.

Bednja je inače prošle godine u šesnaestini finala Hrvatskog kupa ugostila Osijek i prošlu sezonu osvojila je 4. HNL Čakovec Varaždin koja više ne postoji. Igrali su Beletinčani finale Županijskog kupa te su izborili ovosezonsko pretkolo Kupa protiv Save iz Strmca.

No, vrlo teško su Beletinčani prošali prepreku u 2. kolu Županijskog kupa. Na kraju su slavili s 2-1 protiv Poleta pogocima Valerija Puškadije u 18. i Mihaela Đurina u 50. minuti. Baš je strijelac drugog gola Đurin napadnut po završetku utakmice. Dobio je šakom u glavu ispred svlačionice.

- Napadač je nepoznat, a isti je odmah po incidentu pobjegao s mjesta događaja. Prilikom incidenta na mjestu događaja prisutan je bio povjerenik za sigurnost, koji je napadača odstranio s mjesta incidenta te je kasnije istaknuo da ne poznaje napadača - stoji u izvješću delegata.

Napadača također nisu vidjeli suci ni delegat.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • KEIKO 16.08.2022.

    ništa novo u kukuruz ligi🤮

  • likalnik 16.08.2022.

    Praf je napravil....nije na Špancirfestu, nek beži po terenu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare