To je to što me zanima!

Pokrivač: Lacombe će dobiti pismo iz Lige prvaka

Hrvatski reprezentativac Nikola Pokrivač napustio je redove Monaca i potpisao ugovor s Red Bullom na četiri godine uz odštetu od dva milijuna eura
Vidi originalni članak

Nakon što se u francuskim medijima nagađalo da će hrvatski nogometaš Nikola Pokrivač potpisati za austrijski Red Bull, to se u ponedjeljak i ostvarilo. Red Bull je doveo povremenog hrvatskog reprezentativca u svoje redove plativši monegaškom klubu odštetu od dva milijuna eura. Pokrivač je potpisao vjernost na četiri godine i time bi trebao vratiti kontinuitet igara.
- Da, drago mi je da sam otišao, da sam došao u vrlo dobar klub. Evo, baš krećem prema Monacu, uzeti stvari i u srijedu se vraćam u Salzburg - rekao je Nikola Pokrivač, kojemu je, kao i većini igrača najveća želja da igra u reprezentaciji. A jasno mu je da neigranjem u Monacu teško može izboriti mjesto u kockastom. 
- Naravno da sam tražio klub u kojem mogu igrati, mislim da ću igrati u Red Bullu. I nije mi žao što sam otišao u Monaco, za situaciju koja mi se dogodila nisam ja kriv. Trener me iz neobjašnjivog razloga ne želi, dao mi je dodatni motiv da mu pokažem kako je pogriješio. Lacombeu ću poslati razglednicu i pozdrave iz Lige prvaka - smije se Pokrivač. koji je imao i ponudu Dinama, ali se s klubom iz Maksimira nije dogovorio.
- Jednsotavno, odabrao sam Red Bull - zaključio je Pokrivač.
 da Drugi hrvatski reprezentativac Jerko Leko trebao bi također napustiti redove Monaca te potpisati za talijanski Livorno.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • jojo1901 25.08.2009.

    ZA TRLABABALANA!! opet ti sa svojim super turbo idiotskim komentarima! Stvarno si glup dečko koji dokazano nema pojma o čemu piše! Intertoto kup? Seljačino to više ne postoji! Tko si ti da komentiraš taktičko postavljanje,igru prema naprijed itd... Do tog zaključka si došao dok te je tata nakantao na playci! Volio bi vidjeti kako izgledaš, vrlo vjerovatno kao harry potter! Nikola dobro si napravio pusti jazavce neka pišu kaj hoće nemaju pojma u kakvoj si situaciji i siguran sam da ćeš im svima začepit usta sa svojim dobrim igrama! Drž se nix!

  • nix_zgd 24.08.2009.

    ode u klub koji je lošiji realno od dinama hahahahha..baš glupan

  • trlababalan 24.08.2009.

    smij se smij, ako se netko smije onda je to trener Monaca, sto se rijesio tako glupog konja, loseg igraca sto su ga podvalili Austrijancima; ti ces Ligu prvaka jedino igrat na PLay Stationu

Komentiraj...
Vidi sve komentare