To je to što me zanima!

Pokušao i petom, ali... Ronaldo asistira, a Mandžukić zabija

Juventus je objavio video s jednog od posljednjih treninga, a tamo se može vidjeti Mandžina ubojitost pred golom. Bio je bivši napadač Vatrenih nemilosrdan prema golmanu, a probao je zabiti i petom, ali bez uspjeha
Vidi originalni članak

Po završetku Svjetskog prvenstva Mario Mandžukić objavio je kraj reprezentativne karijere i tako se okrenuo samo obvezama u klubu. Njegov odlazak strašno je pogodio Vatrene.

Nakon dva odigrana kola u Ligi nacija, hrvatska nogometna reprezentacija nije zabila niti jedan gol što ih svrstava uz najgoru momčad Europe - San Marino

Međutim, dok Vatreni muku muče sa zabijanjem golova, Mandžo u tome nema nikakvih problema. Otvorio je on novu sezonu u Juventusu kao iz snova. 

U sedam odigranih utakmica Mario je zabio četiri gola uz dvije podijeljene asistencije, a lijepo se raspucao i na posljednjem pucačkom treningu 'stare dame'. 

On, Cristiano Ronaldo i ostale zvijezde koje nisu imale nikakve reprezentativne obveze dobro su se zabavile. Juventus je objavio video s treninga, a tamo se jasno može vidjeti kakvim arsenalom raspolaže Mandžo. 

Zabijao je on nemilosrdno na ubačaje Cristiana Ronalda. Pucao je glavom, nogama, a onda uputio i jedan atraktivan pokušaj petom. 

Njegov pokušaj je pročitan, a bivši napadač Vatrenih šokirano se uhvatio za glavu. Očigledno mu je bilo žao što taj pokušaj nije završio u mreži. 

Juventus će svoj pohod u obranu naslova prvaka Italije nastaviti u subotu kada će na svom stadionu ugostiti Genou koju je prije desetak dana po treći put preuzeo bivši hrvatski reprezentativac Ivan Jurić.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • sljuk 19.10.2018.

    Ronalda za zastitno lice Markickine "U ime obitelji"!!!!

  • sljuk 19.10.2018.

    Mozda Mandza nagovori nageliranog silovatelja da kupi hrvatske papire...em bu igral v boljoj repki, em mu nas pravosudni sistem opere ime v temelje...najveci hrvat bude...cist ko suza

  • mr_Zed 18.10.2018.

    Ufff mandžo u životnoj formi.. Još bolji nego prije 3 mjeseca... Pod hitno nora u repku nazad

Komentiraj...
Vidi sve komentare