To je to što me zanima!

Pokvario se 'modri' kompjutor: Leko bolje dodaje od Xavija?!

Dinamov trener nigdje ne ide bez iPada na kojem ima poseban program za obradu statističkih podataka sa svake utakmice. Prema iPadu, Leko je bolji i od Xavija...
Vidi originalni članak

Barcelonin veznjak Xavi u svibnju 2011. godine oborio je rekord Lige prvaka po broju točnih dodavanja. Bilo je to u utakmici protiv madridskog Reala, a čudesni Xavi je dodao 123 puta. Španjolski veznjak, kojeg smatraju jednim od najboljih na svijetu, konkurenciju ima u Zagrebu. Prema Dinamovom treneru, Jerko Leko je nadmašio Španjolca za četiri dodavanja u utakmici protiv Osijeka. 

Ante Čačić nigdje ne ide bez iPada na kojem ima poseban program za obradu statističkih podataka sa svake utakmice. Čačić hoda sa svojim malim računalom, a podatke je podijelio s novinarima. Možda se kompjutor pokvario, ali prema njemu, Jerko Leko je protiv Osijeka imao 127 točnih dodavanja. Dinamo je u toj utakmici zabilježio 660 točnih dodavanja. U Karlovcu je Dinamo imao 603 točna dodavana, a prednjačio je Šime Vrsaljko koji je uspješno dodao loptu 96 puta. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • korn3333 08.03.2012.

    hahahahahaahahahaahahahahahahahaah

  • denderius 08.03.2012.

    ovaj pripreme za utakmicu radi na play stationu

  • fzd 08.03.2012.

    a to je neki ajpad marke pevec

Komentiraj...
Vidi sve komentare