To je to što me zanima!

Pol tuceta u mreži Llorisa: City se poigrao s lošim Spursima

City je pobijedio Tottenham 6-0 na svom Etihadu. Mrežu Llorisa načeo je Navas, a nastavili su Sandro autogolom, pa Agüero s dva, Negredo te za kraj opet Navas
Vidi originalni članak

Nogometaši Manchester Cityja u današnju su utakmicu 12. kola Premiershipa ušli s devetog mjesta i bodom zaostatka za današnjim protivnikom Tottenhamom. No ono što je trebala biti neizvjesna i zanimljiva utakmica 'pokvario' je City već u prvom poluvremenu s tri gola. Do kraja su zabili još tri i utakmica je završila s pola tuceta u mreži Huga Llorisa. Na kraju 6-0 za City i razlog za zabrinutost Villas-Boasa.

Mrežu Huga Llorisa načeo je Jesus Navas već u prvoj minuti utakmice. Pola sata kasnije autogol je zabio veznjak Tottenhama Sandro i već tada se moglo naslutiti da bi Spursi mogli doživjeti pravu katastrofu. Potvrdio je to Sergio Agüero golom u 41.  minuti na asistenciju Jesusa Navasa.

U drugom poluvremenu Andre Villas-Boas krenuo je s Adebayorom umjesto Holtbyja. No slika je ostala ista, svaki napad Manchestera bio je 'opća opasnost' za Llorisa. Golijada se nastavila drugim Agüerovim golom već nakon pet minuta u drugom poluvremenu, a posao su završili Negredo u 55. minuti te najbolji igrač utakmice Jesus Navas svojim drugim golom u 92. minuti.

Manchester City ovom je pobjedom skočio na četvrto mjesto, iza Arsenala, Liverpoola i Chelseaja. Tottenham je pao na osmo mjesto s istim brojem bodova kao i Newcastle te United.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • zokinjo 25.11.2013.

    ...nebi im pomogli 4 Modrića jučer:-)

  • topnik_1_1 25.11.2013.

    Zašto je city dobio 6:0,zato što nije igrao Edin DŽeko,naravno malo se šalim i nadam se da mi naši bosanci neće zamjeriti.A sada ozbiljno-mislim da džeko pod hitno mora promijeniti klub,jer dobar je on igrač šteta da sjedi na klupi,mislim da bi mu u Arsenalu bilo dobro,jer topnici traže dobrog napadača,ne mogu igrati cijelu sezonu samo sa giroud-om.

  • strmi007 24.11.2013.

    Aguero zvijer

Komentiraj...
Vidi sve komentare