To je to što me zanima!

Pola igrača reprezentacije na ljeto mijenja klubove...

Luka Modrić na ljeto bi mogao napustiti London i Tottenham, a među onima koji se sele su i Niko Kranjčar, Danijel Pranjić, Ivica Olić, Križanac...
Vidi originalni članak

Harry Redknapp javno ga hvali, govori kako je baš on najvažniji igrač Tottenhama, ali zapravo je već idućeg ljeta spreman prodati Luku Modrića bude li za njega mogao dobiti oko 18 milijuna eura, koliko su ga platili Dinamu.
NIKO KRANJČAR: U sličnoj situaciji još je nekoliko naših nogometnih reprezentativaca. Niko Kranjčar igra odlično u Portsmouthu, no čelnici su prodali najbolje igrače. Pa zašto bi onda ostao Niko? Za njega je navodno zainteresiran Everton.
DANIJEL PRANJIĆ: Jedan je od najboljih igrača nizozemske lige i očito je prerastao Heerenveen. Idućeg ljeta Nizozemci ga namjeravaju prodati,  tražio ga je Ajax.
IVICA OLIĆ: Jedan je od rijetkih koji u džepu već imaju ugovor s novim klubom. Prošle zime potpisao je za Bayern i seli se u München čim završi ova sezona.
IVICA KRIŽANAC: Odbio je ponudu Zenita za produljenjem ugovora, kaže da je dosta bilo Rusije, a ponuda, hvala Bogu, ima. Sjajni stoper samo treba odabrati.
STIPE PLETIKOSA: Još je u Spartaku, ali svako malo ga se seli u Premiership. Prijašnjih godina spominjao se Fulham, pa čak i Manchester United.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • majmun66 02.03.2009.

    valter11,mislim da u engleskoj više ne postoji velika četvorka pošto je Arsenal sve zaribo,to sam i očekivao,iskreno

  • mazur 02.03.2009.

    ma luka nije neki igrac i nema svrhe mijenjat klubove...on gdje god dodje isto ce igrat...a to je veoma lose!! nikakav on talent nije ljudi ne zavaravajte se...Kranjcar je 1000000 puta bolji igrac od njeg!!!!

  • fnatic_zg 01.03.2009.

    Olic - Liverpool, Kranjcar - Arsenal, Pletikosa - Manchester United, Krizanac - Arsenal, Modric - Barcelona, Rakitic - Juventus. Dobro je zvucalo, steta sto se nije ostvarilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare