To je to što me zanima!

Curi Antin popis: Bez 'modrih', tu su igrači Osijeka, Hajduka...

Osijek se na društvenim mrežama pohvalio da je Ante Čačić za susret s Meksikom pozvao Barišića i Škorića, bez obzira što Osijek taj dan igra važnu utakmicu sa Splitom
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će prijateljsku utakmicu protiv Meksika u Los Angelesu na dan kad se igra posljednje kolo Prve HNL (27. svibnja) i izborniku Anti Čačiću znatno je smanjen manevarski prostor na listi putnika za SAD.

Iako Hrvatski nogometni savez još nije službeno objavio popis igrača na koje izbornik računa, neki klubovi su se već polako počeli hvaliti s pozivima za svoje nogometaše.

Prvi među njima je Osijek koji je na svom Twitter profilu objavio kako su pozive za utakmicu s Meksikom dobili Borna Barišić i Mile Škorić. Inače, Osijek vodi 'mrtvu trku' s Hajdukom za treće mjesto na tablici, a na dan kad Hrvatska igra gostuju kod Splita. Hajduk je, pak, u Koporivnici kod Slaven Belupa.

Doznajemo kako su na popisu i dva igrača Lokomotive, Ivan Šunjić i Denis Kolinger, kao i Jakov Filipović iz Intera, te stoper Katić i golman Marković iz Slavena Belupa, dok iz Dinama neće biti nikoga.

U Hajduku su nam službeno potvrdii da su dobili pozive za svoja dva igrača, Tudora i Vlašića, za akciju Meksiko krajem svibnja u SAD-u i to je bilo sve što su bili spremni službeno reći na tu temu.

Posve je jasno, s obzirom da se ne radi o Fifinom datumu za natjecanje reprezentacija, da klubovi ne moraju pustiti igrače te da će Hajduk,  kao vjerojatno i Osijek, donijeti odluku kad se bude više znalo o raspletu borbe za treće mjesto. 

To bi se trebalo znati do kraja tjedna, do kad će se odigrati još dva kola, no postoji mogućnost i da će se odluka o trećem mjestu znati tek nakon zadnjeg kola koje se igra isti dan kad i ogled s Meksikom.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • markomatić_2 15.05.2017.

    Genije Šuker dogovori utakmicu na dan kada se igra zadnje kolo HNL-a, a upravo iz te lige bi trebalo doći najviše reprezentativaca :D

  • shoogy-woogy 15.05.2017.

    Na popisu se jos nalaze Prskalo, Erceg, Franko, Zuparic, SAMIR (da,da tko nema mjesta na klupi OPG ima u "bre repki"), Muzenjak, Males, Juranovic, Basha, Bradaric...... Pred poziv, Pasalic, Matkovic, Vitajic !!

  • žujasešulja 15.05.2017.

    Zasto nam nebi trebalo? Koji god od deckiju ce igrat odigrat ce sa srcem i kak najbolje zna..i ne razumijem zasto se nebi dala sansa deckima koji nikad osim tada nece imat priliku nosit hrvatski dres....svi vi samo pametujete i nikad vam nista ne pase..klasicna odlicja naseg naroda koji uvijek ocekuje i ovce i novce

Komentiraj...
Vidi sve komentare