To je to što me zanima!

Policajac heroj pokušao razbiti staklo na gorućem helikopteru

Bio je mrak, ali vidio sam da pokušava razbiti staklo na helikopteru i izvući ljude. Onaj drugi je još tražio nešto u automobilu, mislim nešto s čim bi ugasio vatru. Morali su se povući, ispričao je svjedok nesreće
Vidi originalni članak

Svjedok pada helikoptera u kojem su, prema neslužbenim informacijama, bili vlasnik Leicestera, Vichai Srivaddhanaprabha, njegova kći, dva pilota i još jedan čovjek, ispričao je potresnu scenu s mjesta pada, nedaleko od King Power stadiona.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

VIDEO

Podsjećamo, tajlandski milijarder Vichai Srivaddhanaprabha na svaku domaću utakmicu Leicestera dolazi i odlazi privatnim helikopterom.

U subotu je nakon utakmice Leicestera i West Hama ušao u helikopter koji se nedugo nakon polijetanja srušio i zapalio, nakon što je pao na parkiralište u blizini stadiona.

Leo Brooker živi u blizini stadiona i za BBC Radio 5 ispričao je kako su dva policajca prva došla na mjesto nesreće nedaleko stadiona Leicestera.

- Policijski auto prvi je bio na mjestu nesreće, u njemu su bila dva policajca. Jedan od njih je posegnuo za nečim u automobilu, kao da je tražio nešto, a drugi je istrčao prema helikopteru. U rukama je imao nešto metalno, nisam dobro vidio izdaleka - ispričao je svjedok za BBC radio 5 i nastavio:

- Bio je mrak, ali vidio sam da pokušava razbiti staklo na helikopteru i izvući ljude. Onaj drugi je još tražio nešto u automobilu, mislim nešto s čim bi ugasio vatru. U sljedećem trenutku vidio sam kako policajac ima aparat za gašenje požara. Pridružilo im se još nekoliko ljudi. No vatra je bila prejaka i morali su se povući - dodao je svjedok nesreće.
 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • IgorHoraček 28.10.2018.

    jel novinar plaćen po broju znakova?

  • vladoo921 28.10.2018.

    Helikopter pao a stakla citava???

  • Glas razuma13 28.10.2018.

    Al sta je napisano profi...pet puta ponovljeno jedno te isto...

Komentiraj...
Vidi sve komentare