To je to što me zanima!

Policija demantira: Nismo imali kontakata oko 'Modrog dana'

Između Policijske uprave zagrebačke i NK Dinamo nije postojao nikakav kontakt. Niti nas je Dinamo tražio savjet, niti smo ga mi ponudili, poručili su iz policije
Vidi originalni članak

Slučaj oko održavanja 'Modrog dana', druženja igrača s Dinama s navijačima, dobila je svoj nastavak. U ponedjeljak Sportske novosti su pisale da su iz Dinama otkazali druženje u petak na Črnomercu povodom gostovanja Hajduka, nakon sugestije policije da se 'Modri dan' otkaže zbog sigurnosnih razloga.

Naime, navodnu opasnost predstavljali su Bad Blue Boysi koji će u petak u klubu Željezničar proslaviti 26. rođendan.

Ali, uslijedio je demantij policije koja tvrdi da ništa nije sugerirala Dinamu.

- Između Policijske uprave zagrebačke i NK Dinamo nije postojao nikakav kontakt. Niti nas je Dinamo tražio savjet, niti smo ga mi ponudili - rekla je glasnogovornica PUZ-a Mirela Ban za Sportske novosti.

OVDJE pročitajte izvorni članak.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • pudin od čokolade 13.03.2012.

    možda budu protiv hajduka opet u tkalčićevoj!! hahaha

  • deyooo13 13.03.2012.

    teško se vi indijanci mirite s činjenicom da problem Dinama ipak nije u Boysima, i da huligani koji jedu ljude žive samo u novinarskoj mašti...jer što ćete kad toga ne bude, kako ćete po kiši i zimi na Maksimir, kako ćete objasnit zašto vas nema, serete doma iz fotelje i lupate minuse tu po komentarima... nije vas nikad ni bilo, ne morate nikad ni doć.

  • Dzg1986 13.03.2012.

    Kakvi jadni pokušaji našmrkanog da uništi vlastite navijače,srami se glavonjo!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare