To je to što me zanima!

Policija kod "zločestog dečka" Badr Harija pronašla steroide!

Badr Hari čeka presudu u slučaju nanošenja teških ozljeda. Prošli tjedan policija je u stanu jednog od najboljih K-1 teškaša u povijesti pronašla veću količinu steroida...
Vidi originalni članak

Bio je jedna od zvijezda K-1 World Grand Prixa u Zagrebu. Marokanski borac Badr Hari poznat je pod nadimkom "zločesti dečko". Na turnir u Zagrebu stigao je iz pritvora. Pretukao je izbacivača, bivšeg partnera, porazbijao inventar u dva noćna kluba... No to nije bilo sve. Na jednoj je zabavi pretukao milijunaša Koena Everinka i od njega napravio invalida. Sad čeka presudu u tom slučaju.

Hari je u četvrtfinalu turnira u Zagrebu pobijedio Zabita Samedova, no slomio je stopalo i nije mogao nastaviti turnir. Svi su čekali finale Cro Cop - Hari, ali od toga nije bilo ništa. Mirko je na kraju slavio u finalu protiv Ismaela Londta.

I dok Badr Hari čeka presudu za nanošenje teških ozljeda, potresao ga je novi skandal. Policija mu je u stanu u potrazi za novim dokazima u slučaju nanošenja teških ozljeda pronašla steroide. 

"Plavci" su u Badr Harijevoj kući pronašli steroid Anapolon, estrogen bloker Tamoxifen i hormon rasta Genotropin. Vijest su prenijeli i nizozemski mediji. Sve upućuje na to da je jedan od najboljih K-1 teškaša u povijesti koristio steroide. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • libeluli 21.08.2013.

    dajte nadjite jednoga čistog... ovo više i nije neka vijest...

  • gostinha 20.08.2013.

    s njim nikad nije dosadno..

  • Lyoto_Machida 20.08.2013.

    običan nitkov! inače, za sve one koji ne znaju, onaj brkati gospodin(Zabit Samedov) s kojim se Badr borio u Zagrebu je nedavno nokautirao Badr

Komentiraj...
Vidi sve komentare