To je to što me zanima!

Policija nastavila potragu, traži čamac za spašavanje iz aviona

Policija će pretraživati obalno područje oko Alderneya, otoka koji je dio Kanalskih otoka, a u čijoj je blizini avion nestao s radara. Iz zraka će se pretražiti i stijene te okolni otoci
Vidi originalni članak

U srijedu ujutro je nastavljena potraga za nestalim zrakoplovom u kojemu je bio i nogometaš Emiliano Sala (28), objavila je policija Guernseya.

- Dva aviona pretražuju područje na kojemu vjerujemo da imamo najveće šanse pronaći nešto s obzirom na pregled morskih mijena i promjene vremena otkako je letjelica nestala.

Policija će pretraživati i obalno područje oko Alderneya, otoka koji je dio Kanalskih otoka, a u čijoj je blizini avion nestao s radara. Iz zraka će se pretražiti i stijene te okolni otoci.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Potraga je nastavljena s četiri pretpostavke:

  • Sletjeli su negdje drugo, ali pilot nije uspio uspostaviti kontakt s kontrolom leta
  • Sletio je na vodu, prolazni brodovi su ih pokupili, ali nisu stupili u kontakt
  • Sletjeli su na vodu i ušli u čamac za spašavanje za kojeg se zna da je bio u zrakoplovu
  • Zrakoplov se raspao u kontaktu s vodom, a putnik i pilot su ostali u vodi.

Naravno, glavna pretpostavka pod kojom se istraga nastavila je ta da su se pilot i Sala  uspjeli spustiti na vodu i da su iskoristili čamac za spašavanje. Više informacija policija će objaviti čim bude imala nova saznanja.

Podsjetimo, argentinski nogometaš je bio u avionu koji je u ponedjeljak poletio iz Nantesa u Cardiff. Letjelica je nestala s radara u Engleskom kanalu, blizu Kanalskih otoka. U avionu je osim napadača bio još samo pilot.

Nakon vijesti o nestanku aviona navijači okupili u centru Nantesa, donijeli su žute tulipane, zapalili svijeće, razgrnuli argentinske zastave i poslali poruku nade. Isto su napravili i navijači ispred stadiona u Cardiffu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 23.01.2019.

    Nije mi jasno.. navodno otkriju planet koji je udaljen 100000 svjetlosnih godina od nas, a nemogu naci avion..koga oni zajebavaju?

  • user_204031 23.01.2019.

    Da, prezivjeli su ali obojica imaju mobitele i odlucili su ne nazvati nikog vec uzivaju u miru u krajoliku dok plove camcem. Cuvaju bateriju za slike..

Komentiraj...
Vidi sve komentare