To je to što me zanima!

Policija pištoljima na NBA igrača koji je jurio u autu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mladi košarkaš NBA momčadi Sacramento Kingsa Tyreke Evans (20) ludovao je cestom. Vozio je 200 kilometara na sat. Oduzeli su mu dozvolu
Vidi originalni članak

Tyreke Evans sjeo je u svoj Mercedes i započeo ludu vožnju kalifornijskim cestama. Natjeravao se s drugim automobilom, a brzine se nisu spuštale ispod 200 kilometara na sat. Cijelu vožnju pratila je policija iz helikoptera uz potporu ophodnji koje su na tlu čekale informacije iz zraka. Evans je u slalomskoj vožnji ugrožavao ostale sudionike u prometu i pravo je čudo kako nitko nije stradao. Stao je na jednom parkiralištu suočen s policijskim pištoljima. Uhitili su ga i odveli u pritvor. Sudac ga je osudio oduzimanjem vozačke dozvole na 30 dana i sa 80 sati društveno korisnog rada. Također, morat će pohoditi satove vožnje.
Tyreke Evans bio je najbolji rookie prošle sezone u NBA-u. Svoju početnu sezonu među profesionalnim košarkašima Sacramento Kingsa završio je uz prosjeke od 20.1 koševa, 5.3 skoka i 5.8 asistencija po utakmici.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • dusansk 01.08.2010.

    satove vožnje....wtf.....valjda se kaže sate vožnje...

  • Knight Cross 01.08.2010.

    jbg to je amerika.. kupis auto koji moze podegnut preko 250km/h i onda moras vozit 130.. koji ce ti k.. onda takav auto?? zato je Njemacka zakon pola dionica autocesta bez ogranicenja..!

  • torcida-1950- 01.08.2010.

    mali dobro vozi za svoje godine..

Komentiraj...
Vidi sve komentare