To je to što me zanima!

Policija privela sedam Funcuta zbog nereda i pokušaja krađe

Policija je procijenila da se tijekom utakmice Šibenika i Vinogradara u neposrednoj blizini stadiona na Šubićevcu okupilo oko 250 pripadnika navijača Šibenika...
Vidi originalni članak

Tijekom prosvjeda zbog ispadanja kluba u treću ligu i nasilnog pokušaja ulaska u prostorije HNK Šibenika policija je uhitila četvero navijača. Policija je procijenila da se tijekom utakmice Šibenika i Vinogradara u neposrednoj blizini stadiona na Šubićevcu okupilo oko 250 pripadnika Funcuta, koji su nakon početka utakmice pokušali nasilno ući u prostor tribina. 

- Pri intervenciji policije, zbog sprječavanja policijskih službenika u obavljanju službene radnje u okviru njihovih ovlasti i narušavanja javnog reda i mira u prostorije Policijske postaje Šibenik dovedena su i zadržana četiri pripadnika te navijačke skupine - priopćila je PU Šibensko-kninska.

Privedena su još trojica Funcuta, ali zbog nedjela koje nema veze s navijanjem. Oni su prije početka nogometne utakmice pokušali maloljetniku ukrasti motocikl. Fizički su ga napali i teško ozlijedili.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Zmar116 27.05.2013.

    U Turskoj rasprodali igraće ,a love niotkud.Navijači poludjeli i napravili istragu..Na kraju ispalo da je lova uplaćena,ali ne na račun kluba ,nego u privatne đepove...Siguran sam da toga u Hrvatskoj nema.....Ipak smo mi za par dana dio EU.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare