To je to što me zanima!

Policija privela trojicu zbog uletavanja na teren u Splitu

Nakon derbija Sv. Duje na Parku mladeži u polufinalu Kupa policija je ukupno privela 13 navijača. Među njima su bila i tri navijača 'bilih' koji su uletjeli na teren
Vidi originalni članak

Repovi nakon uzvratne utakmice polufinala Kupa na Parku mladeži ne prestaju se povlačiti. Hajduk je šokirao svoje navijače koji su odmah nakon utakmice uletjeli na teren te se očito namjeravali obračunati sa svojim igračima. U tome ih je spriječila policija koja je danas objavila sažetak sa derbija Sv. Duje.

'Prije, za vrijeme i nakon jučerašnje nogometne utakmice Split - Hajduk na stadionu "Park mladeži" ukupno je uhićeno 13 navijača. 

Pet navijača danas će biti dovedeno na Prekršajni sud od čega su trojica otpužena jer su tijekom utakmice ušli u natjecateljski prostor. Slijedi im optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima', objavila je policija.

Iako je na klupu postavljen da digne momčad te pokuša odvesti Hajduk barem do finala Kupa, Goran Vučević nije uspio. Na klupi je ovaj put izdržao tek dvije utakmice te je zajedno sa svojim stručnim stožerom danas napustio Hajduk.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • lugwig 25.04.2015.

    Ne znam zašto se još uvijek takve ljude naziva navijačima, pa kad uletis u banku sa namjerom da je opljackas više nisi građanin ili prolaznik nego te se etiketira kao pljačkaša, a ovi kao navijači cuj majke ti !!!

  • august 24.04.2015.

    Treba se Splitskim huliganima suditi u Zagrebu a Zagrebackim u Splitu i odlezavanja kazni takoder tako,mislim da bi bilo malo realnih kazni !!

  • 23.04.2015.

    Sramota, o šačici probisvjeta napišete 10 članaka a o najvećem sportskom događaju u zemlji (Tour of Croatia) jedan. Očito vam je jedino bitno da se 10-ak besposličara raspravlja na vašem portalu

Komentiraj...
Vidi sve komentare