To je to što me zanima!

Policija: Suárez je varao, Juve mu htio srediti ispit preko veze!

Višemjesečna istlraga policije u Perugii u Italiji otkrila je kako su brojni bili uključeni u pokušaj sređivanja ispita talijanskog jezika Luisu Suárezu koji je trebao prijeći u Juve. No doznalo se za varanje
Vidi originalni članak

Barcelona i Juventus sve su se dogovorili, trebalo je "samo" riješiti talijansku putovnicu za Luisa Suáreza (33) i transfer bi bio kompletiran. Na prvu, pomislili biste da tu neće biti problema, pa Urugvajčeva žena Sofia Balbi ima talijanske korijene...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ali Suárez se izblamirao. Iako je položio, doznalo se kako je varao na ispitu talijanskog jezika i sve je dospjelo u medije, a na kraju je, umjesto u Torinu, završio u Madridu, kod Realova gradskog rivala Atlética.

Gotovo tri mjeseca kasnije policija je objavila detalje istrage, potvrdivši kako je nogometaš doista varao na ispitu. I ne samo to, već kako je Juventus na sve moguće načine pokušao ubrzati proces dobivanja državljanstva, čak i kod najviših instanci, javlja La Repubblica.

Suspendirana je i dekanica Sveučilišta za strance u Perugii Giuliana Grego Bolli, gdje je Suárez rješavao ispit, kao i glavni menadžer i dvojica profesora. I oni su, naime, imali prste u pekmezu. Osam mjeseci neće smjeti na posao, a pitanje je hoće li se na njega uopće i vratiti.

Kazne za Juventus i zaposlenike sveučilišta tek se očekuju jer će tu policija imati još posla.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 04.12.2020.

    Najodurniji igrac ikad..pada ,previja se , mase sucu da daje kartone , glumata..uzas..on i Neymar su katastrofa , toliko glume da ti zgade gledanje utakmice..

  • NIKE 04.12.2020.

    Šteta što nije potpisao za Juve, to bi bilo ubojstvo od napada.

  • pfc 04.12.2020.

    Eto opet prilika drugima da osvoje nesto..

Komentiraj...
Vidi sve komentare