To je to što me zanima!

Policija suzavcem na navijače na dočeku nogometaša Rijeke

U zračnoj luci u Omišlju na otoku Krku u četvrtak navečer policija se sukobila s navijačima koji su dočekali igrače Rijeke. Policija je morala upotrijebiti suzavac
Vidi originalni članak

Preko dvije tisuće navijača Rijeke dočekalo je nogometaše u zračnoj luci na Krku. Rijeka je slavila u uzvratnoj utakmici Europske lige protiv Sheriffa i drugu godinu u nizu izborila Europsku ligu. No na dočeku u zračnoj luci u Omišlju - incident.

Sukobili su se navijači Rijeke i policija. Kako bi smirili stvari, policija je upotrijebila suzavac. Na kraju je otkazan predviđeni doček na Korzu. U jednom trenutku, navijači su se gurali prema autobusu koji je čekao igrače Rijeke.

Nekoliko njih, prema navodima policije , preskočilo je zaštitnu ogradu i pokušalo ući u prostor zračne luke. Nakon što je policija odgovorila suzavcem, navijači su ih napali. Jedan navijač dobio je prekršajnu prijavu, dvojica su lakše ozlijeđena.

Policija je poslala priopćenje koje vam prenosimo u cijelosti.

Policija: Navijači su bacali topovske udare i razbijali

Noćas, na području zračne luke u Omišlju prilikom dočeka po završetku nogometne utakmice u Moldavije došlo je do narušavanja javnog reda i mira kada je veći broj osoba htio preskočiti zaštitnu ogradu zračne luke te je policija postupala u cilju uspostavljanja narušenog javnog reda i mira. Sukladno Zakonu o policijskim poslovima i ovlastima policijski službenici uporabili su sredstvo prisile, raspršivač s nadražujućom tvari radi sprječavanja narušavanja javnog reda i mira, oštećivanja imovine i neovlaštenog ulaska na prostor aerodroma (bacanje boca na policijske službenike, bacanje topovskog udara, oštećenja stakla i druge imovine aerodroma). Zbog vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika jedna je osoba prekršajno prijavljena, a dvije su osobe lakše ozlijeđene (udarac bocom i udisanje nadražujućeg sredstva), izvijestila je PU primorsko goranska.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • 31.08.2014.

    Sve je to režirano od strane nekih iz policije, naivci. Gdje si vidio da se šalje kordon policije na navijače koja dočekuje svoje nogometaše. Kakva nam država takva nam policija.

  • Palamudan 30.08.2014.

    pametno

  • torcida19Th50 30.08.2014.

    Torcida je Mount Everest a ostali su alpe ili sl. Velebit ne bih volio spominjat , Velebit je sveto tlo HRVATSKO!!! Armada je oduvijek bila pro HRVATSKO nastrojena zato cestitke domoljubnim navijacima i skupini a ostalim srbima u Rijeci ne bih volio cestitati. Mediji hoce i lagano uspijevaju zavaditi navijacke skupine inace nece bit cega za pisat ;) ajmo Hrvatski klubovi skupljajte bodove za na godinu i ligu prvaka, eto od jedno TORCIDASA HZV

Komentiraj...
Vidi sve komentare