To je to što me zanima!

Policija u Brazilu suzavcem poprskala igrače na terenu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na nogometnoj utakmici brazilske niže lige policija je branila glavnog suca suzavcem poprskavši par nasrtljivih igrača. Utakmica je vrlo brzo prekinuta
Vidi originalni članak

Brazilska policija doista je nemilosrdna. U usporedbi s hrvatskim snagama reda brazilski 'specijalci' djeluju kao 'divlji psi'. Tijekom utakmice brazilske niže lige prošlog vikenda između Genusa i Moto Clube glavni sudac opravdano je pokazao crveni kartonnogometašu Genusa Robsonu. No s tim se nisu složili domaći igrači i začas su okružili suca, koji je odmah pozvao zaštitare u pomoć. Na travnjaku su se pojavili dobro opremljeni policajci te su sa štitovima na tukama okružili suca i pokušali ga ispratiti s terena. No momci u žutim dresovima bili su uporni i neprestano su nasrtali na suca. Tek tada na scenu stupa prava brutalnost brazilske policije. Najprije su suzavcem poprskali najratobornijeg Robsona, a onda i njegove suigrače. No ni to nije sve. Nakon što su se nogometaši rastrčali sa suzama u očima policija je nastavila svoj pohod. Lovili su igrače po terenu i nastavili sprejati tko god im je došao na dohvat.
- Razgovarat ću sa šefom policije i tražiti od njega da poduzme sve potrebne mjere. Ako su policajci pretjerali u reakciji, morat će biti kažnjeni - rekao je zamjenik guvernera Rondonije Joao Cahula. Utakmica je ubrzo prekinuta, a protiv policajaca će se očito voditi istraga.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Kiri 26.03.2010.

    Rodonija? Kaj? Di je to? :p

  • bbaco 26.03.2010.

    fantastična reakcija policije, da bar tako kod nas :)

  • CHUPACHABRA 26.03.2010.

    svaka cast miliciji,i umisljene zvijezde treba da se ponasaju primereno

Komentiraj...
Vidi sve komentare