To je to što me zanima!

Policija u Hajduku istražuje zamjenu travnjaka na Poljudu

Izvorni natječaj je poništen, a klub novi nije raspisivao. Nakon što je zaprimila pritužbu Slavka Šimunovića, splitska policija odlučila je istražiti cijeli slučaj...
Vidi originalni članak

Uprava Hajduka nedavno je krenula u obnovu travnjaka na Poljudu. Prodavali su u splitskom klubu komadiće 'svete trave' svima koji su željeli komadić Hajdukove povijesti preseliti u svoj vrt, no sve skupa ipak nije prošlo bez novih neugodnosti. Kako piše Dalmacija News, splitska policija istražuje zamjenu travnjaka na Poljudu, nakon što je zaprimila pritužbu Slavka Šimunovića koji se javio na natječaj za zamjenu trave zajedno s Jadrom d.d. 

Izvorni natječaj je poništen, a klub novi nije raspisivao, već je direktnom pogodbom sklopio posao s jedinim ponuđačem Jadrom, ali ovaj put bez Slavka Šimunovića, koji se izgleda osjetio prevarenim. Hajduk se na kraju odlučio za duplo jeftiniju opciju prirodne trave od tri i pol milijuna kuna, dok je na natječaju tražena kombinacija prirodne i umjetne trave.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • TOVARCINA_1 16.09.2014.

    daj pustite hajduka, pa ta trava im je najjace pojacanje u zadnjih 5,6 godina...

  • mashograd 16.09.2014.

    Politika se bavi svojom imovinom, na sebi poznat način. S obzirom da je ugovor sklopljen na kraju s jedinim ponuđačem koji se javio na natječaj, nije mi jasno što točno muči ovog gospodina. Možda što neće dobiti obećanu provizijicu od kluba/grada?

  • 16.09.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare