To je to što me zanima!

Policija u Splitu Rusima uzela velike količine pirotehnike...

Splitska policija nakon utakmice Hajduka i Zenita na Poljudu nije zabilježila incidente oko stadiona, a nije prijavljena niti jedna ozlijeđena osoba...
Vidi originalni članak

Iako su Rusi u suradnji sa svojim srpskim kolegama danima prije utakmice najavljivali 'pohod na Split', ozračje na i oko Poljuda prije, za vrijeme i poslije utakmice Hajduka i Zenita nije bilo ni približno eksplozivno kao što se to očekivalo. Niti su navijači Zenita došli u tako velikom broju, niti su bili tako ratoborni da bi stvarali prevelike probleme hrvatskoj policiji. Ipak, dobro su se pripremili i sa sobom ponijeli goleme količine pirotehničkih sredstava.

Prije, za vrijeme i nakon utakmice priveden je 51 navijač, od čega 26 gostujućih i 25 navijača Hajduka. Iako je policija prije ulaska na Poljud oduzela veće količine pirotehnike ruskim navijačima, nešto su uspjeli 'prošvercati' pa se 'splitska ljepotica' pred kraj utakmice već standardno kupala u dimu. I za kraj, lijepo je spomenuti da nakon utakmice policija nije izvijestila o incidentima i ozlijeđenim navijačima. Najzaslužnija je za to Torcida koja je doista prekrasno bodrila 'bile' tijekom cijelog susreta. I to bez ijedne zapaljene baklje uz tek jedan incident, paljenje srpske zastave među najoštrijim navijačima Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • seherezada 05.11.2010.

    svaka cast torcidi!

  • areljano 05.11.2010.

    svaka cast torcidi bravo samo tako naprijed protiv srba!!!!!!!!!!!!!!!!! a ne protiv purgera , jer nije lijepo usporedivat purger i srbe i nije lijepo pozivat ubi purgera!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare