To je to što me zanima!

Policija već pazi na Garyja Nevillea i Carlosa Teveza

Argentinac je Garyja nazvao idiotom. A i jedan i drugi su su najviše krivi za sukobe navijača Uniteda i Cityja. Policija ništa ne prepušta slučaju
Vidi originalni članak

Navijači su potpuno izgubili kompas, utakmica Uniteda i Cityja odavno je postala puno više od nogometne utakmice i policija više ništa ne želi prepustiti slučaju. Bit će ih posvuda. U gradu, izvan stadiona, na stadionu, ali i u svlačionicama obaju klubova.
- Uoči utakmice ući ćemo u svlačionice i još jedanput obavijestiti igrače da se primjereno ponašaju - najavili su iz mančesterske policije.
Posebne upute dobit će Gary Neville i Carlos Tevez jer su za većinu napetosti među igračima oni krivi.
Branič Uniteda svojedobno je rekao da Argentinac ne vrijedi ni približno onoliko koliko se oko njega vrti. Nakon što je u siječnju u Carling kupu zabio prvi od svoja dva gola 'vragovima', Tevez je dotrčao do njihove klupe i rukom pokazao Nevilleu da ne previše govori. Gary mu nije ostao dužan i pokazao mu je srednji prst.
- Moja provokacija bila je upućena isključivo Nevilleu, koji je ‘lajao’ gluposti o meni samo da bi se Alexu Fergusonu uvukao u guzicu. Ne znam zašto taj idiot tako govori o meni - veoma je primitivno Tevez objasnio razloge svojeg ponašanja.

MANCHESTER: UNITED - CITY
U policiji su svjesni da bi i u ovoj utakmici moglo biti svega ne reagiraju li na vrijeme. Unitedove šanse da stigne do naslova sve su manje, City će ih s guštom pokušati svesti na nulu. A to će bodom i uspjeti.


BELLAMYJA POGODILI PIVSKOM BOCOM
Prošlog rujna United i City igrali su na Old Traffordu. Craiga Bellamyja udario je navijač “vragova”. Četiri mjeseca poslije Bellamy je u FA kupu dobio pivskom bocom u glavu.



BARCELONA: ESPANYOL - BARCELONA

ESPANYOL JE JEDNA OD REALOVIH ZADNJIH NADA DA ĆE BITI PRVAK
Jedna od rijetkih momčadi s kojima je Barca imala problema proteklih sezona njezin je gradski rival Espanyol. Slično bi moglo biti i večeras jer domaćini devet utakmica zaredom nisu izgubili na svom terenu. Realu su jedna od posljednjih nada u naslov prvaka.


RIM: LAZIO - ROMA
POBJEDA U DERBIJU VAŽNIJA OD TITULE, ALI I OSTANKA U LIGI
Ako uspijemo dobiti Romu, možemo ispasti i iz lige, rekao je prije nekoliko dana Lazijev trener Edoardo Reja. A ako pitate Romine navijače bi li radije pobjedu u nedjeljnom derbiju ili naslov talijanskog prvaka, rijetkima će “scudetto” biti važniji.



Idi na 24sata

Komentari 4

  • boys 17.04.2010.

    odlepršala lova u dim

  • mačak_behemut 17.04.2010.

    Lazio - Roma, kaos u Rimu, najbolji derbi kojeg sam uživo gledao

  • Progress 17.04.2010.

    Hahaha,Garry Neville...Pravi se nasao pricati o necijoj kvaliteti i vrijednostI,komedija od igraca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare