To je to što me zanima!

Politika i balun - Za svoju vIadu Hajduk čeka Vladu

Politika je potpuno zakočila život Hajduka, zbog čega planirani pregovori oko pojačanja za nastavak sezone još nisu ni počeli
Vidi originalni članak

Nastavlja se trakavica oko održavanja skupštine Hajduka. Nakon što su iz vodstva kluba više puta najavili priopćenje o datumu održavanja skupštine na kojoj će se izabrati novo klupsko vodstvo, od priopćenja ni “p”. Najnovija vijest je da bi se točan datum trebao znati u najboljem slučaju u petak ili, što je vjerojatnije, početkom sljedećeg tjedna. Sve je obavijeno velom tajnovitosti, a prema svemu sudeći, Hajduk će novu upravu dobiti tek u siječnju.
Razlozi navedenih odgoda održavanja skupštine političke su naravi. Naime, čeka se formiranje nove vlade, nakon čega će se sjesti za stol i imenovati Grgićevog nasljednika, ali klub “na čekanju” ispašta.
- Razgovarali smo s gradonačelnikom i županom, ali sve je nedefinirano - kaže dr. Ante Nosić.

DOBRA VIJEST:
Usprkos krizi vlasti Hajduk je u dobroj novčanoj situaciji jer je potpisao dugoročne ugovore s nekoliko velikih sponzora.

LOŠA VIJEST:
Iako se svi zaklinju u odvojenost politike i sporta, novoga predsjednika Hajduka odredit će upravo politika.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • valderama 12.12.2007.

    spominje se povratak Igora Štimca na Poljud, meni osobno je to žalosno, jer pogledajte koji ljudi će upravljat klubovima: Mamić, Štimac, Sinovčić???? Nema tu nogometa dok nam takvi vode klubove, jadan Ivić ako dođe u Hajduk kad i Štimac

  • Torcida Brda 12.12.2007.

    AJDE HAJDUČE TORCIDA JE UVIJEK UZ TEBE...... AJDE HAJDUČE PIVAT ĆEMO SAMO ZA TEBE...... OOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO TORCIDA BRDA! ! ! ! ! ! ! !

Komentiraj...
Vidi sve komentare