To je to što me zanima!

Poljaci prodali sve ulaznice, a Ukrajincima ostalo još 50.000

Uvijek nam je cilj prodati 95 % ulaznica jer ionako je nemoguće prodati sve. Mislim da smo na ovom Euru negdje oko 97 %, rekao je Uefin glavni čovjek za ulaznice
Vidi originalni članak

Uefa je objavila da je ostalo još vrlo malo ulaznica za Europsko nogometno prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini. Odnosno, da budemo precizniji, u Poljskoj ih više nema, rasprodane su, a Ukrajinci imaju još oko 50.000 vrijednih papirića.

– Uvijek nam je cilj prodati 95 posto ulaznica jer ionako je nemoguće prodati sve. No mislim da smo na ovom Euru negdje oko 96-97 posto – rekao je Pedro Correia, Uefin glavni čovjek za ulaznice.

Mnogi ističu kako bi i Ukrajinci već prodali sve ulaznice da se nisu polakomili pa podigli do neba cijene smještaja, hrane i pića, što je u velikoj mjeri odbilo navijače.

– I na prošlom Euru u Austriji i Švicarskoj prodali smo 60.000 ulaznica u posljednji trenutak – kaže Correia koji nije zabrinut što se ukrajinske ulaznice ne prodaju prema planu.

Zanimljiv je podatak da s ulaznicama najviše kalkuliraju engleski navijači. Naime, čak je 7000 ulaznica još u prodaji za njihovu utakmicu s Francuskom.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • DP-92 24.04.2012.

    jel se zna koliko će naši navijači dobiti karata po utakmici i da li su rasprodane?

  • milicioner_sa_pendrekom 24.04.2012.

    Ovi na celu UEFE i FIFE su najveci kriminalci i perači para

  • Rivaldo 10 24.04.2012.

    Ima li ista na veresiju ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare