To je to što me zanima!

Poljaci su se tukli međusobno, policija intervenirala suzavcem

Tisuće poljskih navijača okupile su se u uličicama Stare luke u Marseilleu kada je odjednom između njih započela tučnjava koju je morala smirivati policija, te su četiri osobe i uhićene
Vidi originalni članak

Francuska policija morala je upotrijebiti suzavac kako bi razdvojila različite frakcije poljskih navijača koji su se sukobili na ulicama Marseillea uoči utakmice 3. kola skupine C na EURU protiv Ukrajine.

Tisuće poljskih navijača okupile su se u uličicama Stare luke u Marseilleu kada je odjednom između njih započela tučnjava koju je morala smirivati policija, te su četiri osobe i uhićene.

Gradske vlasti u Marseilleu angažirale su tisuću policajaca i 200 zaštitara za osiguranje utakmice, dok iznad "fan zone" u gradu nadlijeće helikopter koji nadgleda situaciju.

Marseille se već suočio s navijačkim neredima na ovome EURU kada su ruski i engleski navijači napravili kaos u gradu uoči svog dvoboja odigranog 11. lipnja nakon čega je UEFA jednoj i drugoj reprezentaciji zaprijetila izbacivanjem s natjecanja u slučaju ponavljanja nemilih scena.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • biberrr 22.06.2016.

    Znači i Poljaci se tuku između sebe,nismo jedini. Sad mi je jasno zašto su ruski huligani željeli fight sa Poljacima,Hrvatima i Šveđanima. Čekamo i Šveđane neko sranje da naprave,nešto su se uspavali.

  • Žara 22.06.2016.

    Ma ovi francuzi su katastrofa, organizacija im je 0 i sve te kazne trebaju njima slat a ne savezima

  • tuti fruti 11 22.06.2016.

    I njma svakom po 20 god zatvora.

Komentiraj...
Vidi sve komentare