To je to što me zanima!

Poljaci u deliriju: "Željeli smo ovu pobjedu više od Hrvatske"

Poljski mediji na svojim naslovnicama pišu o "senzaciji u Kataru", a njihov izbornik Michael Biegler upozorava da im se sad otvara velika prilika za uspjeh na SP-u
Vidi originalni članak

Poljska je s 24-22 poslala Hrvatsku u borbu za Olimpijske igre, a sebi istovremeno otvorila vrata finala Svjetskog prvenstva. Poljaci će prvi priznati da ne mare za ljepotu igre dok god im borba donosi rezultat

- Nije bilo lijepo, previše je bilo borbe. Nismo uopće bili dobri, ali pokazali smo da s pravim borbenim duhom možemo sve, možemo pomicati planine ako treba - rekao je Michal Jurecki, strijelac dva gola. 

- Imali smo srce za borbu, cijela ekipa je to imala. Borili smo se do samog kraja i presudilo je to što smo više željeli ovu pobjedu od Hrvata, željeli smo pobijediti favorita i prekinuti tradiciju protiv Hrvata - dodao je Andrzej Rojewski, čovjek koji je do četiri gola došao nakon žestokog sudara glavama sa Željkom Musom. Ni povez ga nije omeo. 

- Za vrijeme igre nije me bilo briga za ozljedu. Toliko je adrenalina bilo da nisam ni osjetio bol. Vjerojatno ću tek sutra nešto osjetiti - objasnio je Rojewski. 

Poljska u polufinalu igra protiv domaćina SP-a Katara. To nije nešto što su Poljaci priželjkivali.

- Želio sam Njemačku, da im vratimo za onaj poraz u skupini. Ali dobro, ne možemo se žaliti - rekao je Jurecki. 

- Sretni smo, ali moramo biti svjesni kakva nam se prilika sad ukazala. Ovo je veliki dan za poljski rukomet, moramo prvo malo uživati uoči polufinala - zaključio je Michael Biegler, izbornik reprezentacije.

Idi na 24sata

Komentari 151

  • Pravi123321 29.01.2015.

    goluza nema autoritet jednostavno on kaze da dignu ruke u obrani a oni svi suprotno igraju kako oni oce nas trener dok se zadero gace su se tresle jednostavno je za racunovodstvo

  • 29.01.2015.

    Sramotno je to kada dođemo na taj nivo gdje nam još sudci pomagaju, to se u prijašnjim godinama nije dešavalo. Sada sve te naše utakmice izgledaju sporo, bez brzih kontri, prodora naprijed, akcija, brzih dobacivanja na krila. Prije su naši krilni igrači davali više od 50% golova, u utakmici protiv Poljske i Brazila nisam vidio 2 do 3 akcije. To više nije ta stabilna, jaka momčad. Goluža stavlja Alilovića od prve minute, a ovaj nije čestito niti jednu loptu obranio kako treba.

  • ZdravkoRajnovic 29.01.2015.

    Vratiti Linu i Balića, Golužu maknuti što prije..

Komentiraj...
Vidi sve komentare